Libnet.ro
UNICEF

23:00

Avem deficit de 853,9 milioane euro in comertul cu produse agroalimentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avem deficit de 853,9 milioane euro in comertul cu produse agroalimentare

Romania a inregistrat, anul trecut, un deficit de 853,9 milioane euro in comertul cu produse agroalimentare, in crestere cu 53% fata de anul 2016, cand a raportat 557,4 milioane de euro, potrivit datelor Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Deficit de aproape 900 de milioane euro n comertul cu produse agroalimentare

Romania a inregistrat, anul trecut, un deficit de 853,9 milioane euro in comertul cu produse agroalimentare, in crestere cu 53% fata de anul 2016, cand a raportat 557,4 milioane de euro, potrivit datelor Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), scrie Agerpres.

Romania, un deficit de 967 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 967 milioane euro in primul trimestru al acestui an, cu 25,6% mai mare fata de ianuarie, martie 2017, mai ales ca urmare a dezechilibrarii balantei comerciale, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR), publicate astazi.

Romnia a nregistrat n primul trimestru un deficit de cont curent de 967 milioane euro, cu 25,6% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 967 milioane euro in primul trimestru al acestui an, cu 25,6% mai mare fata de ianuarie-martie 2017, mai ales ca urin ianuarie-martie 2017, deficitul contului curent a fost de 770 milioane euro, arata datele revizuite ale BNR poblicate luni, potrivit News. ro. Contul curent al balantei de plati include sumele incasate si cele platite de Romania in relatiile comerciale cu celelalte state. Principala componenta care contribuie la contul curent al balantei de plati este comertul exterior, puternic deficitar in cazul Romaniei.

Fonduri pentru mici firme romnesti: 2 milioane euro, premii totale n acceleratorul de afaceri european RobotUnion 2018

Firmele mici si mijlocii din Romania care activeaza in domenii de tehnologie inalta se pot inscrie in selectia pentru acceleratorul de afaceri RobotUnion, in care sunt puse la bataie fonduri totale de 2 milioane de euro in cash si servicii pentru afaceri, destinate companiilor inregistrate in Uniunea Europeana. IMM-urile au un termen strict de inscriere online in acceleratorul european.

Cum s-a ajuns la sistarea transmisiei analogice a TVR1: Televiziunea publica, somata de Societatea de Radiocomunicatii sa-i plateasca restante de peste 9,2 milioane de euro

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) a somat TVR, in data de 3 mai, la plata sumei de 42,6 milioane lei peste 9,2 milioane euro), suma care ar reprezenta contravaloarea serviciilor prestate in perioada august-decembrie 2017, plus penalitati de intarziere, potrivit unui document consultat de HotNews. ro. Termenul de plata solicitat este de 15 zile de la data primirii somatiei. in cazul in care nu este efectuata plata in termenul de mai sus, SNR spune ca va initia procedurile judiciare in vederea recuperarii creantei pe cale judecatoreasca.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )