Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avem un plan al Guvernului de 100 de miliarde de euro investitii pe 10 ani si putem accesa 80 de miliarde de euro de la Uniunea Europeana. Cat credem din aceste valori?

Hotnews Hotnews,
 Avem un plan al Guvernului de 100 de miliarde de euro investitii pe 10 ani si putem accesa 80 de miliarde de euro de la Uniunea Europeana. Cat credem din aceste valori?

Privita ca medie anuala, o valoare a investitiilor publice de 10 miliarde de euro in fiecare an din urmatorului deceniu nu pare de nerealizat: ar insemna undeva spre 5% din PIB-ul nostru anual de peste 200 miliarde de euro. Am mai avut investitii publice de peste 5% din PIB in 2011 sau in 2015, insa apoi s-a apasat in mod excesiv pedala cresterii veniturilor, in detrimentul investitiilor majore. continuă pe Hotnews

ANALIZA Conditia pentru ca cele 79,9 miliarde euro de la UE sa fie un impuls puternic pentru economia afectata de pandemie

Cele 79,9 miliarde euro alocate pentru Romania de la UE ar putea fi un impuls puternic economiei afectate de pandemie, dar doar daca fondurile vor fi utilizate intr-o maniera eficienta si in domenii care pot asigura o dezvoltare durabila si pe termen lung, se arata intr-o analiza a XTB Romania.

Tara noastra va dispune de 24 miliarde euro pentru proiecte verzi

Dintr-un total de aproape 80 de miliarde de euro obtinut in urma negocierilor din Consiliul European, tara noastra va avea la dispozitie 24 de miliarde de euro pentru proiecte verzi, sustine ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, potrivit Agerpres.

1,13 miliarde Euro, fonduri europene care urmeaza sa ajunga la IMM-uri, sa-si achizitioneze, echipamente, utilaje si servicii B2B

O serie de microintreprinderi si firme mici si mijlocii IMM) vor putea obtine fonduri europene totale de 1,13 miliarde de euro pentru a-si achiziona echipamente, utilaje si servicii pentru business B2B), in perioada urmatoare, potrivit unui memorandum prin care Guvernul si-a exprimat intentia de a face anumte suplimentri de fonduri in axa IMM din Programul Operational Regional 2014-2020.

Ministrul roman al economiei a afirmat, in presa americana, ca guvernul injecteaza peste 2,5 miliarde Euro in IMM-uri

Ministrul roman al Economiei, Virgil Popescu, le-a spus jurnalistilor retelei media americane Bloomberg ca guvernul de la Bucuresti injecteaza mai mult de 2,5 miliarde de euro in sustinerea firmelor mici si mijlocii IMM), in urma situatiei provocate de epidemia de coronavirus COVID-19.

ANALIZA XTB ROMANIA: Cele 79,9 miliarde euro, un impuls puternic economiei afectate de pandemie

Asteptarile foarte mari pot uneori pregati dezamagiri. Nu este cazul pachetului de sustinere de trei sferturi de trilion de Euro discutat zilele acestea de liderii europeni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )