Libnet.ro
UNICEF

23:45

Avem transcriptul conversatiei dintre Alexandra si politistul de la 112 si Alexandra. Dialog naucitor: Nu mai tine linia ocupata!

Antena3 Antena3,
Avem transcriptul conversatiei dintre Alexandra si politistul de la 112 si Alexandra. Dialog naucitor: Nu mai tine linia ocupata!

Dialog naucitor intre Alexandra Macesanu, tanara de 15 ani din Caracal omorata de Gheorghe Dinca, si politistul de la 112, acolo unde aceasta a sunat pentru a anunta ca a fost rapita si violata. continuă pe Antena3

Avem transcriptul conversatiei dintre politistul de la 112 si Alexandra. Dialog naucitor: Nu mai tine linia ocupata!

Dialog naucitor intre Alexandra Macesanu, tanara de 15 ani din Caracal omorata de Gheorghe Dinca, si politistul de la 112, acolo unde aceasta a sunat pentru a anunta ca a fost rapita si violata.

Bogdan Chirieac, reactie dupa ce a fost facuta publica discutia dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112: Ala e un tablagiu

Bogdan Chirieac a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut dialogul dintre operatorul 112 si Alexandra Macesanu. Analistul politic s-a aratat revoltat si de discutia.

Apel public pentru desecretizarea conversatiilor dintre Alexandra si operatorul 112. Parlamentarii care le-au ascultat se declara socanti si spun ca ele vor starni revolta publica

Ancheta privind tragedia de la Caracal capata noi dimensiuni dramatice odata cu aparitia a tot mai multe informatii despre felul in care au decurs conversatiile dintre Alexandra, fata de 15 ani rapita si.

Deputat USR: Convorbirile dintre victima si operatorii 112 sunt ravasitoare si devastatoare

Deputatul USR Stelian Ion a afirmat, luni, dupa audierea reprezentantilor STS in Comisia pentru aparare, ca sunt ravasitoare si devastatoare convorbirile dintre Alexandra si operatorii 112. El spune ca in urma anchetei vor fi disensiuni, pentru ca exista un fel de conflict al declaratiilor intre institutii.

Crimele de la Caracal. Informatii oficiale: De cate ori a sunat STS inapoi pe telefonul criminalului, dupa ce Alexandra apelase 112

Ionel-Sorin Balan, prim-adjunctul directorului STS, a declarat ca operatoarele serviciului pe care il conduce au incercat sa ia legatura cu Alexandra de 9 ori dupa ce aceasta apelase 112, insa telefonul era inchis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )