Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce avere are Adrian Ionel, acuzat de DNA ca a cerut mita 760.000 de euro: Seful Unifarm nu detine nicio proprietate

Hotnews Hotnews,
 Ce avere are Adrian Ionel, acuzat de DNA ca a cerut mita 760.000 de euro: Seful Unifarm nu detine nicio proprietate

Adrian Ionel, directorul suspendat al Unifarm acuzat de procurorii DNA ca a cerut mita 760. 000 de euro pentru atribuirea unui contract de achizitie de echipamente de protectie in timpul pandemiei de coronavirus, traieste din salariul de la Unifarm si din veniturile de membru al unor consilii de administratie. El nu detine nicio proprietate si nici depozite bancare, potrivit celei mai recente declaratii de avere, publicate pe site-ul Unifarm in iunie 2017. continuă pe Hotnews

Adrian Ionel, acuzat de DNA ca ar fi cerut mita 760.000 de euro, suspendat din functia de director al Unifarm. Ionut Ionescu, numit interimar la conducerea companiei

Consiliul de Administratie al Unifarm a aprobat, miercuri, suspendarea contractului de director general al lui Adrian Ionel, urmarit penal de DNA pentru ca ar fi cerut 760. 000 de euro mita pentru a incheia un.

Ce avere are Adrian Ionel, directorul Unifarm anchetat de DNA pentru coruptie

Adrian Eugen Ionel, directorul general al Companiei Nationale Unifarm SA, pus marti sub acuzare de procuroriiDNApentru mai multe fapte decoruptie, detine, de mai bine de 7 ani, functii de.

Reactia directorului Unifarm, Adrian Ionel, acuzat de luare de mita: Sunt nevinovat

Directorului Unifarm, Adrian Ionel Eugen, pus sub acuzare de catre DNA pentru luare de mita si altepatru infractiuni de coruptie a declarat ca este nevinovat, si ca va convinge acest fapt prin dovezi.

Ce avere are Adrian Nastase, fostul aspirant la presedintia Romaniei ajuns dupa gratii pentru coruptie

Averea fostului premier Adrian Nastase a starnit de-a lungul timpului numeroase controverse si a facut obiectul mai multor anchete jurnalistice si chiar penale. in acest sens, Adrian Nastase a fost condamnat in.

Directorul Unifarm, acuzat de DNA ca a cerut mita 760.000 de euro in plina pandemie

Procurorii DNA au deschis un dosar penal si l-au pus sub control judiciar pe seful companiei de stat Unifarm, Eugen Adrian Ionel. Acesta e acuzat ca ar fi cerut mita de la o firma 760. 000 de euro in luna martie pentru a facilita achizitia de masti si combinezoane pentru combaterea pandemiei de coronavirus, desi mastile erau neconforme.

Adrian Ionel, acuzat de luare de mita, a fost suspendat din functia de director general al Unifarm

Membrii Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Unifarm SA au aprobat constatarea suspe.

Cine este Adrian Ionel, directorul Unifarm, acuzat de procurorii DNA ca ar fi cerut mita 760.000 de euro

Adrian Ionel, directorul general al Companiei Nationale Unifarm SA, este urmarit penal sub control judiciar pentru cinci fapte de coruptie in legatura cu un contract de achizitie a echipamentelor de protectie.

NELU TATARU: Daca nu se ia o decizie, voi solicita demiterea atat din functia de director general, cat si din Consiliul de Administratie a domnului Adrian Ionel

Reactie la varful ministerului Sanatatii dupa punerea dub acuzare a sefului UNIFARM. Ministrul Nelu Tataru a spus ca va cere demiterea lui Adrian Ionel, acuzat ca ar fi luat mita, daca Consiliul de Administratie al companiei nu va veni cu o solutie de inlocuire a acestuia din functie, anunta Digi24. ro.

Directorul UNIFARM, Adrian Ionel, se apara. Prima reactie dupa ce a fost acuzat de luare de mita si alte infractiuni

Directorul Unifarm, Adrian Ionel, a fost acuzat de DNA ca a luat mita 760. 000 euro. Adrian Ionel a reactionat la acuzatiile aduse si spune ca este nevinovat. E acuzat de luare de mita, abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influenta, instigare la fals intelectual si folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane.

Adrian Ionel Unifarm, artizanul demolarii Institutului Cantacuzino

Cercetat de procurorii DNA pentru ca ar fi cerut 760. 000 de euro pentru atribuirea unui contract de achizitie de echipamente de protectie, in timpul pandemiei de COVID-19, Adrian Ionel, directorul suspendat de la conducerea Companiei Nationale Unifarm SA, este acuzat ca a pus umarul si la distrugerea productie de vaccinuri de la Institutul Cantacuzino. Cel putin asta sustine liderul sindicatului Cantacuzino, Catalin Bazac.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )