Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce avere are Renate Weber, noul Avocat al Poporului. Ea l-a inlocuit pe Victor Ciorbea

Playtech Playtech,
Ce avere are Renate Weber, noul Avocat al Poporului. Ea l-a inlocuit pe Victor Ciorbea

Renate Weber este noul Avocat al Poporului, dupa ce Victor Ciorbea si-a incheiat mandatul din aceasta functie. Noul Avocat al Poporului este propunerea PSD-ALDE, dar a primit destul de multe voturi impotriva. Renate Weber a fost votata miercuri, 26 iunie, in functia de Avocat al Poporului, cu 208 de voturi pentru si 134 de voturi . continuă pe Playtech

Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului. Fost director al Fundatiei Soros, a sustinut asaltul PSD la Justitie si Rusia in Parlamentul European

Fostul europarlamentar ALDE Renate Weber a fost numita miercuri in functia de Avocat al Poporului. Fosta militanta pentru drepturile omului in anii 90, sustinatoare a lui George Soros si critic al PSD-ului pana in 2014, Weber s-a transformat in avocat al asaltului PSD la Justitie. in Parlamentul European, Renate Weber s-a pozitionat de partea Rusiei.

Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului

Renate Weber este noul Avocat Poporului, dupa ce a primit votul favorabil al Parlamentului pentru functia devenita vacanta dupa ce mandatul lui Victor Ciorbea a expirat. Renate Weber s-a nascut la data de 3 augu.

Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului

Fostul europarlamentar ALDE Renate Weber a fost numita, miercuri, in functia de Avocat al Poporului. Renate Weber s-a nascut la data de 3 august 1955 in orasul Botosani. A absolvit in anul 1979 Facultate.

Renate Weber, noul Avocat al Poporului

Renate Weber este noul Avocat al Poporului

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a votat, miercuri, numirea Renatei Weber ca Avocat al Poporului. Fostul europarlamentar a fost propus de ALDE.

LUDOVIC ORBAN: PNL nu o sustine pe Renate Weber ca Avocat al Poporului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, propusa de ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, sustinand ca aceasta a fost invalidata prin votul de la europarlamentare si a exportat traseismul politic la nivel european.

Dan Barna: Sper sa nu ajungem in situatia dureroasa cu Renate Weber ca avocat al poporului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Renate Weber nu este potrivita pentru a ocupa pozitia de avocat al poporului, aratand ca aceasta a acoperit in Parlamentul European problemele din Justitie, in timp ce.

PNL nu o sustine pe Renate Weber ca Avocat al Poporului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, pro.

Renate Weber este noul Avocat al Poporului

Renate Weber, propusa de ALDE, este noul Avocat al Poporului, conform deciziei luate miercuri de ple.

Parlamentul va numi azi un nou Avocat al Poporului. Renate Weber, favorita. PMP a spart unitatea Opozitiei. Sansele lui Eckstein-Kovacs, infime

Parlamentul urmeaza sa desemneze astazi un nou Avocat al Poporului, dupa ce mandatul lui Victor Ciorbea a incetat inca din luna mai. Renate Weber, candidatul sustinut de coalitia PSD-ALDE, are cele mai mari sanse sa ajunga Avocat al Poporului, in conditiile in care Opozitie e din nou divizata: USR, PNL si UDMR il sustin pe Peter Eckstein Kovacs, in timp ce PMP a venit cu alt candidat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )