Libnet.ro
UNICEF

10:30

Averea celor mai bogati 200 de rusi a scazut cu 73 miliarde dolari / Vladimir Potanin devine cel mai bogat om din Rusia

Hotnews Hotnews,
 Averea celor mai bogati 200 de rusi a scazut cu 73 miliarde dolari / Vladimir Potanin devine cel mai bogat om din Rusia

Averea acumulata a celor mai bogati 200 de rusi, exprimata in dolari, scazut cu 15% anul trecut, potrivit clasamentului anual al editiei Forbes in limba rusa, care il plaseaza pe miliardarul Vladimir Potanin in fruntea clasamentului, pentru prima oara, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Blestemul celor mai bogati romani: Sintagma banii nu aduc fericirea, ilustrata cu povestile oamenilor de afaceri aflati in topul milionarilor in euro

Sintagma banii nu aduc fericirea poate fi ilustrata cu povestile celor mai bogati romani din ultimii ani, scrie Forbes Ion Niculae cel mai bogat roman a fost prins de procurorii anticoruptie cu.

Din lista celor mai bogati rusi au iesit 23 de miliardari

Numarul miliardarilor rusi a scazut de la 111 la 88 in ultimul an, in contextul crizei economice prin care a trecut Federatia Rusa, potrivit listei Forbes din Rusia cu cele mai mari averi, transmite The Moscow Times.

Topul Tripadvisor al celor mai ieftine orase europene: Bucurestiul se afla printre destinatiile care merita atentia turistilor

In Europa se gasesc locuri foarte convenabil de vizitat, intrucat preturile au scazut destul de mult in ultimii ani. Potrivit TripAdvisor, aceasta perioada este perfecta pentru cei care vor sa descopere si alte orase frumoase din Europa, mai ales daca au un buget limitat, nu numai pe cele batute de milioane de turisti.

TOPUL celor mai furate masini din Romania. Vezi care a fost marca preferata a hotilor

Hotii de masini din Romania prefera Daciile. Anul trecut, cea mai furata marca de automobile a fost cea autohtona, arata statisticile Politiei Romane. in 2014, au fost furate aproape 1. 600 de autoturisme.

REVISTA PRESEI. Topul celor mai importante plati facute de CNADNR in 2014

In ziarele de miercuri, aflam ca mai multi lideri ai PC se opun fuziunii cu formatiunea lui Calin Popescu Tariceanu, Romania traverseaza o criza ampla in domeniul petrolier, care este top 30 al platilor facute de CNADNR in 2014. Citim, de asemenea, si despre aplicatia de recunoastere a numerelor de inmatriculare lansata de doi antreprenori romani, dar si un interviu cu Brad Gilbert, despre fenomenul Simona Halep.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )