Libnet.ro
UNICEF

20:30

Averea celor mai bogati oameni din lume creste cu jumatate de milion la fiecare 60 de secunde

Antena3 Antena3,
Averea celor mai bogati oameni din lume creste cu jumatate de milion la fiecare 60 de secunde

In intervalul martie 2013 - martie 2014, averea totala a celor mai bogate persoane din lume a crescut cu 668 de milioane de dolari pe zi, aproximativ o jumatate de milion de dolari pe minut, informeaza organizatia. continuă pe Antena3

Averea celor mai bogati oameni din lume creste cu jumatate de milion la fiecare 30 de secunde

In intervalul martie 2013 - martie 2014, averea totala a celor mai bogate persoane din lume a crescut cu 668 de milioane de dolari pe zi, aproximativ o jumatate de milion de dolari pe minut, informeaza organizatia.

Oppo a lansat cel mai subtire telefon din lume Oppo R5

Oppo R5, lansat chiar astazi, 29 octombrie, este cel mai subtire telefon din lume. Areo grosime de doar 4,85 milimetri si a surclasat Gionee Elife S5. Oppo a lansat cele mai noi doua telefoane din gama sa, Oppo N3 si Oppo R5. Zvonuri in legatura cu aceste doua telefoane au aparut in continuu de ceva timp incoace pe internet. Nici macar compania chinezeasca nu s-a ferit de a ne oferi informatii, postand aproape zilnic poze noi cu viitorul N3. Dar [].

Cum si-au cladit reputatia si averea cei mai influenti oameni ai Botosaniului. Povestea asistentului veterinar si a sefului de autobaza ajunsi sefi de judet

Doi dintre cei mai influenti oameni ai judetului Botosani din ultimii 25 de ani, au urcat rapid pe scara devenirii politice si sociale. Mai rapid decat si-ar putea imagina orice roman obisnuit ca se poate. Practic au plecat de la meserii de rand si au ajuns intr-un singur deceniu sa detina putere, functii si implicit avere.

Victoria Beckham: lider in topul celor mai buni antreprenori din Marea Britanie

Locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014 a fost ocupat de Victoria Beckham, clasament realizat de revista britanica Management Today.

Grupul celor mai influenti politicieni din Buzau. Cei cinci care au marcat, cu bune si rele, soarta comunitatii

Politicienii buzoieni, actuali parlamentari sau alesi locali, fac parte din cercul restrans al celor mai influenti oameni ai Buzaului, persoane cu abilitati, ca cea de formator de opinie, dar si cu defecte, precum lipsa de scrupule sau ipocrizia. Numele lor au ajuns, nu de putine ori, in paginile ziarelor, in dosarele procurorilor sau chiar ale unor instante, pentru diverse abateri, insa au reusit mereu sa isi menajeze imaginea.

Cei mai ravniti angajatori din lume: companiile din IT si retail

Cele mai cautate companii de catre persoanele care doresc sa se angajeze sunt cele din ITC, retail si energie, potrivit unui clasament realizat de LinkedIn.

Spatiile logistice din Bucuresti, printre cele mai mici costuri din lume; avans de sub 5% pana in 2018

Bucurestiul este printre cele mai ieftine destinatii din lume dupa costul de ocupare al spatiilor logistice, ocupand locul 27 din 89 de piete, iar pentru urmatorii patru ani este previzionata cel mai mic avans, potrivit unui studiu al DTZ.

Calinoiu si Ciurel, cei mai puternici oameni din Gorj. De unde au plecat si unde au ajuns

Ion Calinoiu si Laurentiu Ciurel sunt considerati oameni cu cea mai mare putere din judetul Gorj. Ion Calinoiu este presedintele Consiliului Judetean Gorj si vicepresedinte PSD la nivel national, iar Laurentiu Ciurel este managerul prigvat al Complexului Energetic Oltenia CEO), un colos economic cu aproximativ 18. 000 de angajati, care cuprinde cariere miniere si cele mai mari termocentrale din tara, la Rovinari si Turceni.

Cancescu si Dinita, de la simpli ingineri, la cei mai bogati politicieni din Brasov si in final la cercetati penal

Aristotel Cancescu si Ion Dinita au terminat aceasi facultate. Ambii au avut afaceri din care s-au imbogatit si ambii au intrat in politica. Aristotel Cancescu a fost senator si presedintele Consiliului Judetean Brasov, iar Dinita este din 2012 deputat. Se cunosc de multa vreme si sunt cercetati pentru contractele ilegale de la Consiliul Judetean.

Cei mai bogati bistriteni care si-au crescut averea prin contractele cu statul, premiati la Topul Firmelor

Joi dupa-masa, Hotelul Metropolis a gazduit cea de-a XXI-a editie a Topului Firmelor, unde au fost premiati cei mai bogati bistriteni. Pe langa marile companii bistritene care au crescut intr-o piata reala si competitiva, au mai fost premiate si firmele de casa ale Primariei Bistrita sau ale Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, care si-au sporit veniturile din contractele cu statul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )