Libnet.ro
UNICEF

05:15

Averea familiei Voiculescu, prabusita de sentinta in dosarul ICA: Aproape 6 milioane de lei, confiscate de la Camelia si Corina Voiculescu

B1 B1,
Averea familiei Voiculescu, prabusita de sentinta in dosarul ICA: Aproape 6 milioane de lei, confiscate de la Camelia si Corina Voiculescu

Sentinta definitiva anuntata vineri in dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a primit o condamnare de 10 ani inchisoare cu executare, zdruncina averea mogulului si a familiei sale. Pe langa confiscarea. continuă pe B1

Averea familiei Voiculescu, prabusita de sentinta in dosarul ICA: Camelia si Corina Voiculescu raman fara actiuni

Sentinta definitiva anuntata vineri in dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a primit o condamnare de 10 ani inchisoare cu executare, zdruncina averea mogulului si a familiei sale. Pe langa confiscarea.

Averea familiei Voiculescu, prabusita de sentinta in dosarul ICA: Peste 4 milioane lei, confiscate de la Camelia si Corina Voiculescu

Sentinta definitiva anuntata vineri in dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a primit o condamnare de 10 ani inchisoare cu executare, zdruncina averea mogulului si a familiei sale. Pe langa confiscarea.

Averea familiei Voiculescu este de 120 de milioane de euro. Din declaratia de avere: Dan Voiculescu, un pensionar cu un apartament, dar cu conturi grase

Averea familiei lui Dan Voiculescu, care va primi astazi sentinta in dosarul ICA, este estimata la 120 de milioane de euro si ocupa locul 24 in clasamentul Forbes 500 Miliardari, publicat in toamna anului trecut. Potrivit declaratiei de avere insa, Voiculescu este un fost senator, cu o pensie lunara de 2. 700 de lei, dar cu sume importante in conturi.

Ziua judecatii finale pentru Voiculescu: dezbaterile in dosarul ICA sunt reluate astazi la 10.00

Dezbaterile in dosarul ICA vor fi reluate astazi, de la ora 10. 00, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), cand avocatii vor sustine pledoariile finale.

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA. Avocat: Am cerut repunerea cauzei pe rol

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA, au decis, joi, magistratii Curtii de Apel Bucuresti, relateazaB1 TV. Judecatorii nu au stabilit ora la care va fi data sentinta, insa o vor da.

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA, au decis, joi, magistratii Curtii de Apel Bucuresti, relateazaB1 TV. La pronuntarea sentintei pot fi prezenti si inculpatii. in cazul unei.

Dosarul ICA. Curtea de Apel da astazi sentinta definitiva in dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de spalare de bani

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti ar putea anunta vineri sentinta finala in dosarul ICA in care Dan Voiculescu este acuzat de spalare de bani si in care, in prima instanta, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Marti, in pledoaria finala, procurorul anticoruptie a cerut o pedeapsa de 10 ani de inchisoare pentru Voiculescu, iar instanta a consolidat acuzatiile aduse de procurori fondatorului Partidului Conservator.

Dosarul ICA. Judecatorii au anuntat ca vineri vor da o sentinta finala in dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de spalare de bani

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au anuntat ca vineri vor da sentinta finala in dosarul ICA in care Dan Voiculescu este acuzat de spalare de bani. Avocatii apararii si procurorul vor depune astazi la dosar concluziile finale in scris. De altfel, aparatorul lui Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, a depus deja aceste documente, insa el contesta timpul scurt in care judecatorii vor pronunta sentinta.

Ce scrie presa de satira despre sentinta lui Voiculescu in dosarul ICA: Mihai Gadea strange la piept varanul de plus / Romanii au epuizat stocurile de sampanie din magazine!

In asteptarea sentintei pentru Dan Voiculescu in dosarul ICA, site-urile satirice au publicat vineri o serie de articole in care il ironizeaza pe mogul. De nerabdare si emotie, Dan Voiculescu a mai furat 60 de milioane de Euro. Mihai Gadea strange la piept varanul de plus de care nu se desparte de la inceputul procesului, scrie timesnewroman. ro. Kamikaze scrie ca Chiar in ziua verdictului in Dosarul ICA, romanii au epuizat stocurile de sampanie din magazine!.

Sentinta prin care dosarul ICA - Dan Voiculescu a fost finalizat definitiv. Vezi integral minuta de sedinta

Dan Voiculescu a fost condamnat vineri la 10 ani de inchisoare. Alaturi de el, ceilalti inculpati au primit fiecare caondamnari, fie cu executare si suspendare. In plus, instanta a dispus diferite confiscari si sechestre pe mai multe bunuri ale inculpatilor, totul pentru a se recupera prejudiciul din dosar. Vezi in text integral Minuta sentintei prin care s-a finalizat definitiv dosarul ICA - Dan Voiculescu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )