Libnet.ro
UNICEF

07:30

Averea lui Tiberiu Urdareanu, proprietarul UTI , care tocmai ce a fost retinut de DNA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Averea lui Tiberiu Urdareanu, proprietarul UTI , care tocmai ce a fost retinut de DNA

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, proprietarul UTI Grup, companie cu operatiuni in special in IT si sisteme de securitate, are o avere de circa 98-100 de milioane de euro, conform Capital 300 cei mai bogati romani. continuă pe Wall-Street Ro

STENOGRAME. De ce a scapat Tiberiu Urdareanu, patronul UTI, de arestul preventiv

Tiberiu Urdareanu nu a fost arestat preventiv, procurorii cerand pentru patronul UTI arest la domiciliu, dupa ce a recunoscut faptele care i se imputa in dosar. Pentru primarul suspendat al Iasiului, Ghoerghe Nichita, DNA a cerut incarcerarea.

Gheorghe Nichita, retinut pentru luare de mita de la Tiberiu Urdareanu. Patronul UTI anchetat pentru coruptie

Primarul suspendat al municipiului Iasi a fost pus sub acuzare in dosarul in care a fost retinut patronul UTI Grup, Tiberiu Urdareanu, sustin surse juridice pentru Adevarul.

Tiberiu Urdareanu, patronul UTI, si fostul primar Nichita de la Iasi au fost RETINUTI de procurorii DNA

Primarul suspendat al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost retinut, joi seara, de procurorii DNA, imediat dupa ce a fost audiat. in acelasi dosar a fost retinut, joi, si Tiberiu Urdareanu, patronul grupului UTI.

Tiberiu Urdareanu si Gheorghe Nichita, retinuti de DNA

ACTUALIZARE 21:30 Gheorghe Nichita, retinut de DNA in dosarul patronului UTI Primarul suspendat al Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost retinut, joi seara, de procurorii DNA, intr-un dosar in care sunt cercetate fapte directe de coruptie si in care a fost anterior retinut omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, patronul grupului de firme UTI. ------------- *ACTUALIZARE 19:07 Seful UTI Grup, retinut de DNA Tiberiu Urdareanu, presedintele UTI Grup, a fost retinut de procurorii DNA, dupa mai multe ore de audieri, in urma cu putin timp acesta fiind scos in catuse din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. * ACTUALIZARE 17:17 UTI: Urdareanu, suspect in legatura cu presupuse acte de coruptie.

Noaptea balamalelor lungi

Tiberiu Urdareanu, proprietarul UTI, retinut ieri de DNA, a eclipsat in mass-media atat stirile privind refuzul parlamentarilor sa incuviinteze arestarea Elenei Udrea, cat si informatiile despre politistul mort in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, pentru ca Urdareanu avea faima unei eminente cenusii a serviciilor, actionand in mediul afacerilor.

Patronul UTI, Tiberiu Urdareanu, dus la DNA

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, patronul grupului de firme UTI, a fost dus la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat.

OFICIAL Tiberiu Urdareanu a fost retinut de procurorii DNA pentru dare de mita iar Gheorghe Nichita pentru luare de mita. Primarul suspendat al Iasului ar fi primit o parte din cei 10% solicitati din valoarea unui contract incheiat de primarie cu asocier

Procurorii anticoruptie au dispus joi seara punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a omului de afaceri Tiberiu Urdareanu, membru UNPR si patronul grupului de firme UTI, si a primarului suspendat al Iasului Gheorghe Nichita PSD), sub acuzatiile de dare de mita, respectiv luare de mita, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Directia Nationala Anticoruptie. Tiberiu Urdareanu a parasit sediul DNA in jurul orei 19:05, dupa ce a fost audiat aproape cinci ore, cu catuse la maini si a fost urcat intr-o masina cu girofar. Acesta este cercetat pentru acte de coruptie, dupa cum anuntase anterior societatea UTI Grup, condusa de omul de afaceri. Gheorghe Nichita a parasit si el sediul DNA, cu catuse la maini, in jurul orei 21:12, fiind dus in arestul politiei, dupa audieri care au durat circa opt ore.

Cine este Tiberiu Urdareanu, acuzat de procurori ca i-a dat spaga primarului Iasiului

Tiberiu Urdareanu, cercetat de DNA pentru mituirea primarului Iasiului, pentru ca UTI sa obtina un contract de la municipalitate, este un om de afaceri controversat. Numele companiei sale de suflet, UTI, a fost implicat in mai multe scandaluri, printre care cel al securizarii frontierelor.

Tiberiu Urdareanu, mogulul discret al afacerilor IT si lider UNPR, adus cu mandat la DNA

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, membru UNPR si patronul grupului de firme UTI, a fost adus, joi, cu mandat la sediul DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie, anunta Agerpres si Mediafax. Deocamdata nu se stie in ce dosar a fost adus Tiberiu Urdareanu la audieri, iar omul de afaceri nu a facut declaratii la intrarea in sediul DNA.

Gheorghe Nichita, arestat. Tiberiu Urdareanu, in arest la domiciliu, in dosarul de coruptie dupa ce a recunoscut tot

Primarul suspendat al Iasiului Gheorghe Nichita a fost arestat, in dosarul in care este suspectat ca a primit mita de la presedintele grupului UTI, Tiberiu Urdareanu, in timp ce acesta din urma va fi cercetat in arest la domiciliu, au hotarat.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )