Libnet.ro
UNICEF

01:05

Averea lui Traian Basescu. Titluri de stat de aproape jumatate de milion de euro si conturi cu 250.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Averea lui Traian Basescu. Titluri de stat de aproape jumatate de milion de euro si conturi cu 250.000 de euro

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu se poate declara printre cei mai instariti candidati la Primaria Capitalei. Pe langa indemnizatia de fost presedinte, pensia speciala, si leafa de la Parlamentul European, Basescu detine mai multe titluri de stat care valoreaza aproape jumatate de milion de euro. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, atac dur la Guvern: Mai Ludovice, mai hotilor...!

Fostul presedinte, Traian Basescu, a postat un mesaj pe o retea sociala prin care ataca dur Guvernul Orban cu privire la mastile de protectie care nu au mai fost produse de Romarm. Trebuiau facute importuri cu prieteni contra spaga, spune Basescu.

Traian Basescu, acuzatii extrem de grave la adresa Guvernului: Mai Ludovice, mai hotilor si din moartea romanilor vreti sa faceti bani?!

In contextul pandemiei de COVID-19 si al exploziei numarului de cazuri, Traian Basescu nu a mai rezistat, astfel ca a transmis un mesaj plin cu sageti catre Guvern. intr-o postare publicata pe o retea de socializare, fostul presedinte al Romaniei il acuza pe Orban si pe oamenii lui de furt si inselaciune, riscand sanatatea oamenilor.

Traian Basescu, despre productia romaneasca de masti: Romarm nu a mai produs nimic. Masinile s-au stricat. Nu exista in Romarm inginer care fabrica armament si care sa poata repara masinile de cusut masti

Fostul presedinte, Traian Basescu, atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, asupra faptului ca Romarm nu a produs inca masti de protectie, in conditiile in care, la finalul lunii martie, ministrul.

Aproape jumatate dintre elevii din clasele a VIII-a si a XII-a au facut meditatii in perioada in care scolile au fost inchise. Ce spune un raport al Ministerului Educatiei

Potrivit raportului de cercetare invatarea la distanta, facut de catre unitatea de cercetare din Centrul National pentru Politici si Evaluare in Educatie din subordinea Ministerului Educatiei, aproape.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )