Libnet.ro
UNICEF

19:15

Averea nedeclarata a Ramonei Manescu, unul dintre cei mai longevivi eurodeputati romani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Averea nedeclarata a Ramonei Manescu, unul dintre cei mai longevivi eurodeputati romani

Ramona Manescu a trecut in declaratia de avere masinile si proprietatile detinute, dar a uitat sa mentioneze automobilul Porsche Cayenne si vila din Bruxelles, oras in care domiciliaza unul dintre cei mai longevivi europarlamentari ai Romaniei, cu trei. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Romania vazuta de reporterii Rai 1: Tara europeana cu cele mai mari inegalitati sociale si cu cei mai saraci oameni

Italienii au remarcat unul dintre paradoxurile Romaniei. Desi, cel putin teoretic, Romania este una dintre tarile cu crestere economica, acest lucru nu se resimte in buzunarul cetateanului. Realizatorii reportajului difuzat la postul national de televiziune din Italia amintesc ca Romania se confrunta cu probleme uriase.

VIDEO Romania vazuta de reporterii televiziunii italiene : Tara europeana cu cele mai mari inegalitati sociale si cu cei mai saraci oameni

Italienii au remarcat unul dintre paradoxurile Romaniei. Desi, cel putin teoretic, Romania este una dintre tarile cu crestere economica, acest lucru nu se resimte in buzunarul cetateanului. Realizatorii reportajului difuzat la postul national de televiziune din Italia amintesc ca Romania se confrunta cu probleme uriase.

EY: Deducerea TVA pentru serviciile financiar-bancare - unul dintre efectele Brexit la noi

Deducerea TVA aferenta serviciilor financiar-bancare ar urma sa fie unul dintre efectele Brexit-ului pe piata noastra, din perspectiva fiscala si juridica, este de parere Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica din cadrul EY Romania.

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, revine la Bucuresti in perioada 21-23 mai - vezi programul evenimentelor

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, o voce inconfundabila a literaturii ruse contemporane, va vizita din nou Romania, in perioada 2123 mai 2019, la invitatia Editurii Humanitas Fiction. Scriitoarea se va intalni cu publicul bucurestean in cadrul urmatoarelor evenimente: Marti, 21 mai, ora 18. 30 Institutul Cervantes.

A murit Grumpy Cat, una dintre cele mai celebre pisici din lume

Grumpy Cat, una dintre cele mai celebre pisici din lume, gratie numeroaselor sale fotografii morocanoase publicate pe internet, a murit la varsta de 7 ani, a anuntat, vineri, proprietara acesteia intr-un comunicat, potrivit BBC, citat de Mediafax.

CALENDAR ORTODOX 17 MAI. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Andronic a fost unul dintre cei Saptezeci de Apostoli si ruda a Sfantului Apostol Pavel. Despre Andronic, Sfantul Apostol Pavel in Epistola catre Romani, spune: Imbratisati pe Andronic.

Cei mai infricosatori dusmani ai Romei. Cum au sfarsit barbarii legendari care au facut sa se clatine un imperiu

Doua personaje legendare din istoria antica a romanilor s-au numarat pe lista selecta a celor mai inversunati dusmani ai Imperiului Roman.

Subiectele zilei: Romii, intre memorie si vot constient; Dragnea aude zornaitul banilor in buzunarele romanilor; Cei mai eficienti promoteri ai Referendumului

Furia unui medic care, dupa o garda de 24 de ore, n-a mai putut ajunge acasa, pentru ca PSD a inchis orasul Targoviste ca sa-si faca mitingul. Un medic a povestit pe Facebook ca. Romania europeana, in fata asaltului populist-nationalist. Am asistat, in Romania, la astfel de accente populiste si.

Business report: Primaria Capitalei vrea sa cheltuiasca peste 27 milioane euro pentru a izola termic 53 de blocuri din Bucuresti; Comuna care a cheltuit cei mai multi bani UE si atrage romanii stabiliti in strainatate; Preturile la electricitate au cresc

Prima amanare la licitatia pentru 80 de trenuri noi in Romania. Termenul pentru depunerea. Ardealul este mai bogat decat Moldova si Muntenia pentru ca oamenii sunt altfel? Studiul care raspunde acestei dileme nationale. Profilul psihologic al.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )