Libnet.ro
UNICEF

01:05

Averi ametitoare: Un senator a castigat de 230 de ori mai mult decat anul anterior

B1 B1,
Averi ametitoare: Un senator a castigat de 230 de ori mai mult decat anul anterior

Surprize in declaratiile de avere ale politicienilor rusi. Spre exemplu, un senator a castigat de 230 de ori mai mult in 2017 decat in anul anterior. Este vorba despre SuleimanKerimov, care a. continuă pe B1

Ce averi au politicienii de la Moscova. Cat castiga Vladimir Putin

Un senator rus care castiga de 230 de ori mai mult decat anul trecut, grei din guvern in umbra financiara a sotiilor lor. Declaratiile de avere ale inaltilor responsabili rusi, publicate anual de Kremlin,.

Butonul secret care iti ofera mai mult spatiu in avion

Calaoria cu avionul la clasa economic poate fi destul de neplacuta pentru multe persoane din cauza spatiului redus, mai ales atunci cand vorbim despre zborurile pe distante lungi. insa, in cazul scaunelor.

Primarul din Romania care castiga mai mult decat presedintele Iohannis. Ce salariu are edilul municipiului Alba Iulia

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, are un salariu/ indemnizatie lunara de 21. 375 de lei, un venit care il plaseaza astfel in topul edililor cu cele mai mari castiguri. Potrivit.

Trei zodii care cer mai mult decat ofera

Nativul Berbec vrea sa obtina totul in timp util, asa ca nu se mai gandeste si la cei din jur. Desi munceste din greu pentru idealurile sale si pare a fi de buna credinta, are tendinta sa fie foarte.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2312 seconds )