Libnet.ro
UNICEF

00:07

Averi de bugetari. Ministrul Apararii, mai bogat decat cel al Internelor

România Liberă România Liberă,
Averi de bugetari. Ministrul Apararii, mai bogat decat cel al Internelor

Averi de bugetari. Ministrul Apararii, mai bogat decat cel al Internelor . continuă pe România Liberă

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, s-a imbogatit cu 26.500 de euro si 70.000 de lei de cand si-a inceput mandatul

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, are in conturi cu 26. 500 de euro si 70. 000 de lei mai mult decat avea trecut in declaratia de avere de la inceputul mandatului.

Ministrul Apararii a reconfirmat participarea Romaniei la misiunile NATO din Afganistan in 2017

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a reconfirmat, miercuri, la Bruxelles, in cadrul Reuniunii Consiliului Nord-Atlantic, participarea Romaniei la misiunile NATO din Afganistan, pentru intreg anul 2016 si a informat aliatii cu privire la disponibilitatea de a mentine acelasi nivel de participare si pentru anul 2017.

Este zaharul mai nociv decat grasimile?

Atunci cand vine vorba de alimentele bogate in calorii, grasimile au fost mereu privite ca ingrediente nesanatoase. Este insa posibil ca zaharul sa fie mai nociv decat grasimile?.

Bluetooth 5 e revolutionar si mai aproape decat ati crede

Viitorul comunicatiilor fara fir s-ar putea sa fie revolutionat pana la finele acestui an de primele implementari ale standardului Bluetooth 5. A devenit aproape inevitabil ca in ultimii ani sa nu fi interactionat vreodata cu gadgeturi ce folosesc Bluetooth. Mai trist decat atat este insa faptul ca s-ar putea sa va fi enervat teribil de [].

Microsoft neaga zvonurile: Xbox One S nu este mai rapid decat Xbox One

Anuntat cu surle si trambite in cadrul conferintei Microsoft de la E3 2016, iminentul Xbox One S se pare ca nu este mai rapid decat versiunea precedenta a consolei. in timp ce Sony ne asalta cu o serie de trailere pentru jocurile la care ne putem astepta in anul ce urmeaza, cei de la Microsoft [].

Salariul minim in Romania a crescut mai repede decat productivitatea muncii

Cresterea salariului minim in Romania a fost mai rapida decat productivitatea muncii si are ca efect scaderea competitivitatii firmelor, descurajarea investitiilor si a angajatilor in a se perfectiona, sustine reprezentantul rezident al Fondului Monetar International pentru Romania si Bulgaria, Alejandro Hajdenberg.

Studiu: pe internet, tatii sunt mai protectori decat mamele

Tatii moderni sunt foarte atenti la ce fac copiii pe internet, iar un studiu nou publicat de Kaspersky atribuie si cateva cifre pentru a intelege mai bine fenomenul.

Transfagarasanul va fi deschis circulatiei de sambata, 18 iunie, mai devreme decat de obicei. Ar putea fi deschis tot anul

Drumul National 7C - Transfagarasanul - va fi redeschis circulatiei, sambata dimineata, au decis reprezentantii CNADNR, dupa ce soseaua a fost reparata unde era necesar, iar zona a fost ecologizata. Decizia de redeschidere a drumului a fost luata mai devreme in acest an, intrucat conditiile meteo permit acest lucru.

Insolventa afecteaza companii cu afaceri de trei ori mai mari decat cele de anul trecut

Numarul companiilor cu impact in economie care au intrat in insolventa, in primele cinci luni din 2016, a scazut cu 9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, insa dimensiunile businessurilor afectate in acest an sunt mai mari de peste trei ori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )