Libnet.ro
UNICEF

09:47

Avertisment CUTREMURATOR: Un atac chimic este tot mai aproape! Stare de alerta

B1 B1,
Avertisment CUTREMURATOR: Un atac chimic este tot mai aproape! Stare de alerta

Probabilitatea unui atac terorist care sa implice arme chimice sau biologice se apropie, a avertizat, luni, secretarul de stat britanic pentru Securitate si combaterea infractionalitatii economice, Ben. continuă pe B1

Marea Britanie: Posibilitatea unui atac chimic sau biologic este din ce n ce mai aproape

Probabilitatea unui atac terorist care sa implice arme chimice sau biologice se apropie, a avertizat, luni, secretarul de stat britanic pentru Securitate si combaterea infractionalitatii economice, Ben Wallace, relateaza Reuters.

Consultant: Tot mai multi tineri vor sa fie patroni, dar au nevoie de ajutor privind planificarea fiscala

Ideea de antreprenoriat si gig economy se raspandeste tot mai mult in randul tinerilor romani, din ce in ce mai putin dornici de a intra intr-o relatie pe termen lung cu un angajator sau altul. in acest context, nevoia unui sistem fiscal suplu, eficient si usor de respectat apare ca fiind una stringenta. Un astfel de sistem da posibilitatea tanarului antreprenor sa se concentreze pe afacerea pe care incearca sa o dezvolte, fara riscul de a fi penalizat de fisc pentru nerespectarea unor reguli de existenta carora nu avea cunostinta - spune Gabriel Sincu, Partener Asociat EY Romania.

Romanii, tot mai datori la banci. Schimbari radicale de la Banca Nationala

Romanii incep sa se indatoreze din ce in ce mai mult. Din aceasta cauza, specialistii Bancii Nationale vor sa scada gradul de indatorare. Astfel, nu vom mai putea sa ne facem rate mai mari de 40 la.

Business report: Europa devine tot mai verde dar pierde n razboiul tehnologic, n favoarea Chinei; Impresiile unor soferi amatori, dupa primul lor test drive electric

Exclusivitate Reuters: Ancheta la BERD dupa acuzatii ca presedintele bancii a obtinut informatii personale despre directori. Mai multe state membre ale BERD au cerut anchetarea presedintelui bancii, Suma Chakrabarti, dupa acuzatii privind colectarea de date personale. Inflatia industriala, peste inflatia populara Energia, deja cu 14% mai scumpa: Lumini, umbre si implicatii. Indicele preturilor productiei industriale IPPI) a scazut usor in luna august 2018, pana la 5,86%.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mitropolitul Banatului, despre referendum: Familia crestina este cel mai important proiect de tara

Mitropolitul Banatului Ioan Selejan, a declarat, duminica, la Timisoara, dupa ce a votat la referendum, ca familia crestina reprezinta cel mai important proiect de tara, iar d.

ştiri de la B1

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )