Libnet.ro
UNICEF

16:46

Avertisment din partea specialistilor. Locul de unde poate izbucni o noua pandemie: Este un rezervor imens de virusi

B1 B1,
Avertisment din partea specialistilor. Locul de unde poate izbucni o noua pandemie: Este un rezervor imens de virusi

Urmatoarea pandemie ar putea veni din padurea amazoniana, avertizeaza ecologistul brazilian David Lapola, care spune ca impactul uman asupra habitatelor animalelor o cauza probabila a focarului de coronavirus. continuă pe B1

Digi 24: Locul de unde poate izbucni urmatoarea pandemie: Este un rezervor imens de virusi

Urmatoarea pandemie ar putea veni din padurea amazoniana, avertizeaza ecologistul brazilian David Lapola, care spune ca invazia umana in habitatele animalelor - un probabil vinovat pentru epidemia de coronavirus - este in crestere din cauza defrisarilor masive.

Stare de alerta. Declaratia pe propria raspundere pentru iesirea din localitate. Cum arata, cum se completeaza si de unde poate fi descarcata

Din data de 15 mai, Romania intra in stare de alerta, pentru urmatoarele 30 de zile, in urma hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta,potrivit declaratiei facuta de Marcel.

Gest emotionant din partea lui Timothee Chalamet. Actorul le-a adus un omagiu profesorilor (VIDEO)

Cu totii suntem afectati de criza cauzata de pandemia de coronavirus intr-o masura sau alta. O parte din victimele acesteia o constituie elevii, in special cei din anii terminali. Din nefericire, acestia nu se po.

ştiri de la B1

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )