Libnet.ro
UNICEF

07:00

Avertisment: Domeniile .ro pentru care nu s-a platit serviciul de mentenanta anuala vor fi sterse de joi

Hotnews Hotnews,
 Avertisment: Domeniile .ro pentru care nu s-a platit serviciul de mentenanta anuala vor fi sterse de joi

Ministerul Comunicatiilor face miercuri un avertisment important pentru afacerile pe internet: incepand de joi, 30 august 2018, Registrul de Domenii. ro va sterge primele domenii pentru care nu s-a platit serviciul de mentenanta anuala inainte de data expirarii, acestea fiind programate la stergere automata. continuă pe Hotnews

Avertisment general pentru Pamant: ce se intampla daca vine un asteroid

NASA nu este, de obicei, locul de unde sa vina scenarii alarmante cu privire la impactul cu un asteroid, dar lucrurile sunt putin diferite acum. NASA a publicat un nou comunicat de presa in care vorbeste despre faptul ca toti asteroizii ce prezinta un risc pentru planeta au mai putin de 0,01% sanse sa provoace [].

Motivul pentru care te simti atunci obosit cand te trezesti

Daca ai ajuns in stadiul in care cafeaua sau dusul de dimineata nu te mai trezesc, trebuie sa stii ca acest lucru este anormal. Lipsa somnului de calitate - Creierul siorganismul unui adult nu.

Motivul pentru care trebuie omoratitoti porcii in cazul pestei porcine

Agentul cauzal al pestei porcine africane persista in produsele din carne de porc care nu au fost tratate termic. Patologia schimbarilor la animalele bolnave sunt rinichii maritisi multiple hemoragii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )