Libnet.ro
UNICEF

23:30

Avertisment dur pentru Marea Britanie, dupa declansarea Brexit

Antena3 Antena3,
Avertisment dur pentru Marea Britanie, dupa declansarea Brexit

Marea Britanie ramane un partener pentru Uniunea Europeana si NATO, in pofida declansarii Brexit-ului, a estimat miercuri guvernul german, care a atentionat in acelasi timp ca negocierile nu. continuă pe Antena3

Pretul aurului creste dupa ce Marea Britanie a declansat Brexit-ul

Cotatia aurului a inceput sa creasca, astazi, dupace Theresa May, sefa executivului britanic a confirmat in Parlamentul de la Londra ca Marea Britanie a invocat articolul 50 din Tratatul de la Li.

Ce urmeaza pentru cetatenii UE, dupa declansarea Brexitului? Anuntul facut de presedintele Consiliului European, Donald Tusk

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a confirmat miercuri, intr-o declaratie de presa, primirea scrisorii de notificare privind declansarea Brexit-ului, si a promis ca, in negocierile.

Tajani: PE va bloca orice acord pentru Brexit care nu garanteaza drepturile cetatenilor UE din Marea Britanie

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a sugerat miercuri, dupa declansarea Brexit, ca Parlamentul European va bloca orice acord pentru Brexit care nu garanteaza drepturile cetatenilor europeni din Marea Britanie si a pledat pentru negocieri corecte si transparente.

VIDEO. Marea Britanie si UE au dat oficial startul Brexit. Ambasadorul britanic, Tim Barrow, i-a predat presedintelui Tusk scrisoarea de declansare a Brexit-ului. Principalele puncte ale documentului

Ambasadorul Marii Britanii in cadrul Uniunii Europene, Tim Barrow, ii va inmana personal, miercuri, presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, scrisoarea de notificare privind declansarea Brexit-ului.

VIDEO. Marea Britanie si UE au dat oficial startul Brexit. Ambasadorul britanic, Tim Barrow, i-a predat presedintelui Tusk scrisoarea de declansare a Brexit-ului

Ambasadorul Marii Britanii in cadrul Uniunii Europene, Tim Barrow, ii va inmana personal, miercuri, presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, scrisoarea de notificare privind declansarea Brexit-ului.

Ambasadorul britanic la UE, Tim Barrow, ii va inmana, miercuri, presedintelui CE, Donald Tusk, scrisoarea de notificare cu privire la declansarea Brexit-ului

Ambasadorul Marii Britanii in cadrul Uniunii Europene, Tim Barrow, ii va inmana presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, scrisoarea prin care Marea Britanie notifica blocul comunitar de intentia sa de a parasi UE.

Efectul Brexit asupra studentilor si muncitorilor romani din Marea Britanie

Expertii spun ca odata demarat Brexit-ul se va deschide o adevarata cutie a Pandorei, cu consecinte imprevizibile pentru soarta celor care studiaza sau muncesc in Marea Britanie.

Juncker: Marea Britanie va trebui sa plateasca 50 miliarde lire pentru Brexit

Marea Britanie va trebui sa achite o nota de plata de aproximativ 50 de miliarde de lire sterline 62 de miliarde de dolari) cand va iesi din Uniunea Europeana, conform presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care aminteste ca aceasta tara incearca sa lanseze procedura de Brexit.

SUA, dupa declansarea Brexitului: Respectam vointa alegatorilor britanici. Canada doreste un acord comercial cu Regatul Unit

Reprezentantii Statelor Unite si ai Canadei au reactionat, miercuri, dupa ce Marea Britanie a declansat oficial procedura de iesire din Uniunea Europeana.

Furnizorii de alimente din Marea Britanie cer un acord pentru Brexit fara taxe vamale

Mai multe asociatii ale furnizorilor de alimente din Marea Britanie au cerut Guvernului condus de Theresa May sa negocieze cu Uniunea Europeana un acord pentru Brexit fara taaxe vamale .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )