Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment ferm al celor de la SRI pentru cei care folosesc Facebook. Ce pericole ii pasc

Antena3 Antena3,
Avertisment ferm al celor de la SRI pentru cei care folosesc Facebook. Ce pericole ii pasc

Avertisment ferm al celor de la SRI pentru cei care folosesc Facebook. Ce pericole ii pasc. continuă pe Antena3

Caru' cu Vedete: Andreea Marin, super sexy, intr-o rochie mulata! Cum a atras toate privirile la un eveniment; Fotografii rare cu supermodele anilor 90; Oana Lis, mesaj taios pentru cei care o critica: Ador sa am fundul mare

Verde la amor! Gabriela Cristea si s-au pus pe facut copii. si Gabriela Cristea au fost asigurati ca pot face copii pe cale. Gwyneth Platrow si Brad Falchuk formeaza un cuplu!Dupa luni de speculatii si zvonuri, Gwyneth Paltrow a confirmat ca este intr-o relatie.

5 stiluri de dans pentru adultii care vor sa reinceapa scoala

Instructorii de la studioul Arthur Murray recomanda 5 stiluri de dans pentru cei care vor sa redevina elevi. Pe langa faptul ca pot invata sa danseze si sa atraga atentia la petreceri si evenimente cu dans, o astfel de activitate contribuie la crearea unei stari de bine si aduce un plus de energie si relaxare. Instructorii scolii de dans Arthur Murray au constatat ca dansurile cele mai cautate de catre adultii care doresc sa se relaxeze dupa o vara incarcata sunt dansurile de societate precum rumba, cha-cha, salsa, tango si vals.

Avertisment SRI pentru romanii de pe Facebook: Informatiile cu caracter personal pot fi folosite de persoane rau intentionate, care utilizeaza mediul virtual in scopuri ilicite (VIDEO)

Romanii care isi pun pe Facebook datele personale se expun la riscuri enorme, inclusiv din punct de vedere financiar, informeaza B1 TV. Este avertismentul pe care SRI il trimite oamenilor, dupa ce le-a transmis.

Avertismentul SRI pentru utilizatorii retelelor sociale

Serviciul Roman de Informatii avertizeaza utilizatorii retelelor sociale sa ia in calcul faptul ca datele personale pe care le publica pot fi folosite de persoane rau intentionate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )