Libnet.ro
UNICEF

11:00

Avertisment grav dat de medicii britanici: Ventilatoarele din China pot ucide pacienti

Antena3 Antena3,
Avertisment grav dat de medicii britanici: Ventilatoarele din China pot ucide pacienti

Un avertisment grav a fost dat de medicii britanici: Ventilatoarele din China pot ucide pacienti. Marea Britanie a retras din utilizare, la cererea medicilor, 250 de ventilatoare chinezesti. continuă pe Antena3

Avertisment grav dat de medicii britanici: Ventilatoarele din China pot ucide pacienti

Un avertisment grav a fost dat de medicii britanici: Ventilatoarele din China pot ucide pacienti. Marea Britanie a retras din utilizare, la cererea medicilor, 250 de ventilatoare chinezesti.

Orasul Interzis din China se redeschide: Un semn ca lucrurile se apropie de normalitate

Orasul Interzis din China se va redeschide vineri, la trei luni dupa ce a fost inchis din cauza coronavirusului, acesta fiind cel mai nou semnal ca tara controleaza acum boala Covid-19, relateaza AFP.

DIN 6 MAI Bursele de marfuri din China isi reiau tranzactiile pe timp de noapte

Dalian Commodity Exchange a primit aprobarea pentru lansarea contractelor futures pe porci vii - primul instrument financiar derivat din China care are ca suport activ un animal viu Bursele de marfuri din China vor relua tranzactionarea pe timp de noapte a contractelor futures si options incepand cu data de 6 mai, conform anuntului facut recent de aceste piete, preluat de Reuters. Aceasta decizie vine in contextul in care Beijing-ul se straduieste sa redreseze economia dupa pandemia de coronavirus.

Un avion Tarom a adus peste 1,3 milioane de materiale medicale de protectie din China

Un avion al Tarom a adus din China primul transport de materiale medicale de protectie pentru spitalele din judetul Cluj. Este vorba de peste 1,4 de echipamente de protectie pentru spitalele locale printre care masti chirurgicale, manusi si bonete, dar si combinezoane si ochelari.

15 ani de inchisoare pentru un jurnalist din China acuzat ca a denigrat Partidul Comunist

Un jurnalist chinez a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, fiind acuzat ca ar fi denigrat atat Partidul Comunist, la putere, cat si guvernul, scrie Agerpres, citand AFP. Potrivit organizatiei Reporteri fara Frontiere RSF), China ocupa pozitia 177 din 180 in clasamentul privind libertatea presei la nivel mondial.

Mike Pompeo arata cu degetul spre laboratoarele din China: Nu stim daca respecta proceduri de securitate care sa previna o noua pandemie

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat miercuri ca SUA cred ca exista mai multe laboratoare in China care lucreaza cu agenti patogeni contagiosi, fara a se sti daca acestea folosesc protocoale de securitate adecvate astfel incat sa previna aparitia unor noi pandemii, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )