Libnet.ro
UNICEF

08:45

Avertisment: Iesirea Greciei din zona euro, efect devastator pentru pietele financiare

România Liberă România Liberă,
Avertisment: Iesirea Greciei din zona euro, efect devastator pentru pietele financiare

O eventuala decizie a Greciei de a iesi din zona euro va avea efecte devastatoare pentru pietele financiare, iar consecintele vor fi chiar mai severe decat cele ale falimentului Lehman Brothers din 2008, avertizeaza un economist de la Universitatea California, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Economist: Iesirea Greciei din zona euro ar avea efecte mai grave ca falimentul Lehman Brothers

O eventuala decizie a Greciei de a iesi din zona euro va avea efecte devastatoare pentru pietele financiare, iar consecintele vor fi chiar mai severe decat cele ale falimentului Lehman Brothers din 2008, potrivit.

Der Spiegel: Guvernul german considera aproape inevitabila iesirea Greciei din zona euro

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, este gata sa lase Grecia sa iasa din zona euro, in cazul in care stanga radicala din statul elen repune in cauza politica de austeritate bugetara in aceasta tara, potrivit unui articol de sambata din publicatia Der Spiegel.

Germania, pregatita sa lase Grecia sa iasa din zona euro

Guvernul german considera aproape inevitabila iesirea Greciei din zona euro daca seful opozitiei Alexis Tsirpas va conduce guvernul dupa alegerile legislative, va abandona politica de austeritate bugetara si nu va mai rambursa datoriile tarii, scrie saptamanalul german Spiegel.

Grecia, out din zona euro? Angela Merkel este pregatita sa o lase afara

V-ati saturat de agonia situatiei din Grecia? Este posibil ca destinul statului elen sa ne surprinda chiar atunci cand ne asteptam mai putin: pentru multi politicieni, iesirea Greciei Grexit) din zona euro este iminenta.

Angela Merkel, gata sa lase Grecia sa iasa din ZONA EURO

Cancelarul german Angela Merkel este pregatita sa lase Grecia sa iasa din zona euro daca stanga radicala va repune in discutie masurile de austerite din aceasta tara, anunta sambata editia online a.

Angela Merkel, pregatita sa lase Grecia sa iasa din zona euro

Cancelarul german Angela Merkel este pregatita sa lase Grecia sa iasa din zona euro daca stanga radicala va repune in discutie masurile de austeritate din aceasta tara, anunta sambata editia online a publicatiei Spiegel, citeaza Mediafax.

Angela Merkel, pregatita sa lase Grecia sa iasa din zona euro

Cancelarul german Angela Merkel este pregatita sa lase Grecia sa iasa din zona euro daca stanga radicala va repune in discutie masurile de austerite din aceasta tara, relateaza Spiegel. Guvernul german.

Angela Merkel, pregatita sa lase Grecia sa iasa din zona euro

Cancelarul german Angela Merkel este pregatita sa lase Grecia sa iasa din zona euro daca stanga radicala va repune in discutie masurile de austerite din aceasta tara, a anuntat ieri editia online a publicatiei Spiegel, relateaza AFP.

Atena risca sa declanseze o noua criza a euro

Daca Syriza, extrema stanga elena, va castiga alegerile legislative de la 25 ianuarie si va adopta masurile populiste pe care liderul sau, Alexis Tsipras, le-a propus, atunci nu exista alternativa la iesirea Greciei din zona euro. Numai ca, spre deosebire de precedenta criza greceasca, de data aceasta, Germania nu mai crede ca este asa o mare tragedie. Soarta Greciei in interiorul Uniunii va fi pusa la incercare, iar statele din sudul Europei si in special Italia, nu mai sunt la fel de sigure pe viitor. in plus, nimeni nu stie ce efecte va avea acest precedent.

AFP: Merkel se amesteca in alegerile din Grecia si naste controverse chiar si in randul majoritatii sale politice

Dupa ce ziarul german Der Spiegel a publicat sambata in editia on line un material in care spunea ca guvernul german considera aproape inevitabila iesirea Greciei din zona euro daca seful opozitiei Alexis Tsirpas va conduce guvernul dupa alegerile legislative din 25 ianuarie, va abandona politica de austeritate bugetara si nu va mai rambursa datoriile tarii .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )