Libnet.ro
UNICEF

07:45

Avertisment de la meteorologi: Revine iarna! Peste jumatate din tara, sub cod galben

Antena3 Antena3,
Avertisment de la meteorologi: Revine iarna! Peste jumatate din tara, sub cod galben

Un nou episod de vreme extrem loveste Romania. De vineri dupa-amiaza ne asteptam la o racire accentuata a vremii, vant puternic si chiar viscol la munte. Cea mai mare parte a tarii va fi sub. continuă pe Antena3

Cti bani cheltuie romnii pe haine si accesorii. Peste jumatate din produsele cumparate online, returnate studiu

Romanilor le place shoppingul nu doar cu ocazia zilelor speciale, intrucat 56% dintre acestia isi cumpara haine, incaltaminte sau accesorii vestimentare de cel putin cateva ori pe luna, cu 7% mai multi decat anul anterior, arata un studiu MKOR Consulting.

Efectele OUG pe Justitie. DNA, cea mai afectata, dupa ce jumatate din functiile de conducere raman vacante

Ca urmare a noii ordonante de urgenta prin care Executivul a modificat, iar, legile Justitiei, jumatate din functiile de conducere de la DNA raman vacante, instititia fiind grav afectata. Este vorba despre seful interimar al structurii, Nistor Calin,.

Darius Valcov, acuzat ca a plagiat jumatate din teza de doctorat

Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila, a plagiat mai mult de jumatate din teza de doctorat pe care a sustinut-o in 2008 la Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori FFABBV) din cadrul Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti, conform PressOne.

Darius Vlcov a plagiat cel putin jumatate din teza sa de doctorat n economie - PressOne

Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila, a plagiat mai mult de jumatate din teza de doctorat pe care a sustinut-o in 2008 la Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori FFABBV) din cadrul Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti, scrie Emilia Sercan in PressOne.

Cea mai mare gradinita din tara noastra - inaugurata in Sectorul 4

Cea mai mare gradinita din tara noastra a fost inaugurata, astazi, in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand Arena, situat pe Bulevardul Metalurgiei.

Studiu: Peste jumatate dintre romnii de la oras se trezesc cu ochii direct pe retele sociale

Canalele de socializare online sunt accesate de 53% dintre romanii din mediul urban imediat dupa ce acestia se trezesc, potrivit unui sondaj realizat de compania iSense Solutions si prezentat, joi, la Digital Marketing Forum.

Profitul OTE, afectat de subsidiara din tara noastra

Profitul trimestrial al Hellenic Telecommunications Organization OTE) a scazut cu 2,6%, in urma evolutiei mai slabe a subsidiarei din Romania, transmite Reuters.

ALERTA ALIMENTARA! Somon contaminat cu Listeria in TREI HIPERMARKETURI din tara

Alerta alimentara. Din nou a fost descoperit somon afumat conatminat cu Listeria. Produsul se vindea in trei mari lanturi comerciale: Kaufland, Auchan si Carrefour, potrivit Stirilor Pro Tv. Cei care au.

Meteorologii avertizeaza. Fenomene periculoase, in mai multe zone din tara. Soferii trebuie sa aiba mare grija

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Transilvania pe durata orelor urmatoare. Astfel, pana la ora 14:00, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )