Libnet.ro
UNICEF

14:00

Avertisment de la ministrul Sanatatii: Se poate muri la 30 de ani fara comorbiditati!

Antena3 Antena3,
Avertisment de la ministrul Sanatatii: Se poate muri la 30 de ani fara comorbiditati!

Valul 1 de coronavirus nu s-a terminat, pentru ca romanii nu respecta regulile, a declarat, luni, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Putem transforma acest val in unul cu doua cocoase, a adaugat el. continuă pe Antena3

Cea de a patra etapa de relaxare a unor masuri, programata de la 1 iulie, va fi amanata - ministrul Sanatatii Ce spune Tataru despre capacitatea spitalelor

Cea de a patra etapa de relaxare a unor masuri, programata de la 1 iulie, va fi amanata, a declarat luni seara ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El a precizat ca aceasta este decizia Grupului de suport tehnico-stiintific, in conditiile in care in ultimele doua saptamani a crescut semnificativ numarul de noi cazuri de coronavirus, dupa cea de a treia etapa de relaxare a unor restrictii. Nelu Tataru, recomandare pentru romanii care si-au pierdut instinctul de conservare: Sa mearga in sectiile de terapie intensiva sa vada ca se poate deceda la 30 de ani fara a avea alte afectiuni.

Ministrul Sanatatii: Circulatia ar putea fi restrictionata in anumite zone daca apar focare de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat ca autoritatile ar putea restrictiona, din nou, circulatia in anumite zone din tara, in cazul in care vor aparea noi focare de coronavirus.

Ministrul Sanatatii: Pentru a ajunge la valul doi, haideti sa terminam valul unu. E un prim val prelungit!

Nelu Tataru spune ca Romania se afla acum intr-un prim val prelungit. Ministrul Sanatatii a facut precizari si cu privire la episoadele in care liberalii au incalcat regulile de distantare sociala.

EXCLUSIV! Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune cand vom reincepe sa avem o viata normala. Detalii de ultima ora

Cresterea numarului de cazuri de coronavirus din ultima perioada este un motiv de precautie marita, a declarat Nelu Tataru. in momentul de fata, este analizata aceasta crestere, iar luni urmeaza sa se ia o decizie privind un nou set de masuri de relaxare in tara noastra. Cum a reactionat ministrul Sanatatii la decizia CCR privind carantinarea, ce spune despre situatia in care ne aflam, dar si care crede ca e scenariul cel mai optimist in momentul de fata, aflati dintr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Antena 3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )