Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment pentru Romania din partea comisarului european pe justitie, dupa intalnirea cu Tudorel Toader

B1 B1,
Avertisment pentru Romania din partea comisarului european pe justitie, dupa intalnirea cu Tudorel Toader

Este important ca Romania sa faca pasii necesari pentru a asigura independenta justitiei si continuarea luptei anticoruptie, a transmis comisarul european pe justitie, Vera Jourova, dupa ce a avut o. continuă pe B1

Previziuni dure pentru romani din partea lui Ponta: Cifrele arata toate un dezastru in 2020. Va veni momentul in care va trebui sa platim nota de plata

Previziuni dure pentru romani vin din partea fostului premier, Victor Ponta. Acesta sustine ca in doi ani vom resimti efectele promisiunilor facute in ajun de an electoral, iar Romania risca sa ajunga in.

Mesajul comisarului european pe justitie, dupa ntlnirea cu Toader: Este important ca Romnia sa faca pasii necesari pentru a asigura independenta justitiei si continuarea luptei anticoruptie

Este important ca Romania sa faca pasii necesari pentru a asigura independenta justitiei si continuarea luptei anticoruptie, a transmis comisarul european pe justitie, Vera Jourova, la finalul intrevederii cu ministrul Tudorel Toader. Jourova s-a intalnit marti, la Palatul Cotroceni, si cu presedintele Klaus Iohannis. Vizita oficialului european la Bucuresti vine in contextul in care Comisia Europeana a prezentat recent raportul MCV in care Romania este criticata dur in ceea ce priveste schimbarea legilor justitiei si statul de drept.

TVA - Verificari la final de an. Implicatiile reformei sistemului de TVA pentru companiile din Romnia

Ce obligatii, oportunitati sau riscuri apar din perspectiva TVA in contextul inchiderii anului calendaristic? Ce noutati va aduce reforma sistemului de TVA propusa de Comisia Europeana si ce implicatii pot avea aceste schimbari pentru companiile din Romania chiar din 2019? inchiderea de an calendaristic aduce o serie de provocari din punct de vedere fiscal. De cele mai multe ori, companiile se concentreaza pe indeplinirea obligatiilor declarative, insa sunt recomandabile si verificari specifice care ar putea genera noi obligatii de declarare, dar si oportunitati de recuperare a TVA.

Florin Jianu: Agentiile de turism au declarat 0% sprijin din partea autoritatilor. Trebuie sa cream un fond de investitii pentru start-up-uri in turism

Intreprinzatorii din turism se confrunta cu o lipsa de stabilitate legislativa, deficit de forta de munca, o legislatie inadecvata in domeniu, sustine Florin Jianu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din.

Victorie pentru Romania in Muntenegru. Tatarusanu a aparat un penalty!

Nationala Romaniei a incheiat campania din Liga Natiunilor cu o victorie la Podgorica impotriva reprezentativei statului Muntenegru, scor 1-0 1-0).

Dan Bucsa: Politica fiscala ramane cel mai mare risc macroeconomic pentru Romania

Faptul ca economia Romaniei este pe directia gresita a devenit de necontestat pentru orice economist care se respecta. Ce ar trebui sa faca autoritatile pentru a diminua efectele negative si pentru a evita corectii dureroase mai tarziu? Sa renunte la.

Interviu cu deputatul liberal Robert Sighiartau: PSD-ul lui Dragnea este principalul pericol la adresa parcursului occidental al Romaniei! / Care este mesajul PNL pentru asociatii din Romania la proiectul formatiunii europene a domnului Macron

Una dintre cele mai tinere figuri politice din Romania, secretar general al PNL la doar 29 ani, vorbeste deschis despre pozitionarea Romaniei in spectrul politicii europene. Robert Sighiartau este de parere ca pa.

Presedintele Curtii Europene de Conturi, mesaj-cheie pentru Romania

Presedintele Curtii de Conturi Europene, Klaus-Heiner Lehne, face pana pe 20 noiembrie o vizita oficiala in Romania, la invitatia presedintelui Curtii de Conturi a Romaniei, Mihai Busuioc. Potrivit unui.

De ce a fost atat de important Mihnea Constantinescu pentru Romania si de ce il regreta toata lumea

Ambasadorul Mihnea Constantinescu a incetat din viata la 57 de ani, intr-un spital din Nisa. Nascut in 1961, Mihnea Constantinescu a fost cadru didactic al Universitatii Politehnica din Bucuresti, domeniul.

Unul dintre cei mai implicati activisti civic din Romania: Din urma vin doar tineri avizi dupa faima si putere

Brasoveanul Radu Hossu se numara printre cei care au vrut sa ia atitudine inca din copilarie vizavi de derapajele societatii. Acum este unul dintre cei mai implicati activisti civic din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )