Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avertisment pentru soferi. Conditii dificile pe drumuri din Transilvania

Antena3 Antena3,
Avertisment pentru soferi. Conditii dificile pe drumuri din Transilvania

Traficul rutier se desfasoara, joi, in conditii de ceata densa pe mai multe artere din judete din Transilvania, unde vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 50 de metri. continuă pe Antena3

ALDE, un nou avertisment pentru PNL: Mesajul asociatiilor de magistrati nu trebuie ignorat

ALDE lanseaza un nou avertisment pentru liberali privind desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie si anunta ca mesajul asociatiilor de magistrati dinainte de Revelion nu trebuie ignorat.

Vesti proaste pentru soferi, din ianuarie. Amenzile rutiere cresc cu 50%. Cat este punctul de amenda

Punctul de amenda a crescut de la 1 ianurie 2020 din cauza conflictului politic dintre guvernul condus de Ludovic Orban si opozitia PSD din Parlament. Drept urmare, amenzile rutiere cresc cu 50%. Iata la cat a ajuns punctul de amenda. Amenzile rutiere cresc cu 50%. Cat este punctul de amenda Proiectul de lege pe care .

Cand sportul isi depaseste barierele: Tenismenul Kyrgios vrea organizarea unui meci demonstrativ, pentru ajutorarea victimelor incendiilor devastatoare din Australia

Jucatorul australian de tenis Nick Kyrgios a propus organizarea unui meci demonstrativ pentru strangerea de fonduri in vederea ajutorarii victimelor incendiilor din Australia, transmite news. ro. El considera ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )