Libnet.ro
UNICEF

19:30

Avertisment pentru toti utilizatorii de telefon! Aplicatia pe care o folosesti si care te spioneaza

Antena3 Antena3,
Avertisment pentru toti utilizatorii de telefon! Aplicatia pe care o folosesti si care te spioneaza

O aplicatie pe telefonul mobil si utilizata din ce in ce mai des, are rolul de a ne spiona si de a afla tot ceea ce facem. continuă pe Antena3

Avertisment pentru soferi. Multi fac aceasta greseala banala, pentru care risca amenzi usturatoare

Chiar daca ai in portbagaj trusa medicala si extinctorul de incendiu care sunt obligatorii, tot risti sa iei amenda in anumite conditii. Este o situatie penibila. multi soferi pot sa ajunga in aceasta situatie pentru ca acele obiecte sunt ultimele la care te gandesti. Avertisment pentru soferi Marea majoritate a soferilor tin la masina lor, .

Sindicatele ameninta cu proteste. Avertisment pentru Guvern

Cartel Alfa va protesta fata schimbarea modului de calcul al sporului pentru conditii vatamatoare de munca, care nu va mai fi de 15% din salariul de baza, ci 25% din salariul minim brut, ceea ce inseamna o diminuare a cuantumului veniturilor pentru unele categorii de angajati.

Business report: Avertisment pentru economie: Raul este iminent fara decizii intelepte; Piata neagra a tigaretelor - prima crestere din an; Romania a dat lovitura! ii batem pe francezi cu armele lor

De ce ar fi cazul sa puneti niste bani deoparte. 5 motive sa scurtam lista de cumparaturi pentru Craciun. Marile PROVOCARI ale mediului de afaceri in 2020: Predictibilitate, infrastructura si forta de munca.

Digi24 Avertisment pentru economie: Raul este iminent fara decizii intelepte. Romanii s-au dat cu capul de perete acum 8-9 ani, sa nu repetam!

Legi schimbate peste noapte, socuri legislative pentru oamenii de afaceri, salarii mai mari, dar si preturi mai mari. Dezechilibre periculoase in economie si o gaura in buget de miliarde de lei. Cam asa ar putea fi caracterizat anul 2019 in cateva cuvinte. Iar lucrurile nu se vor indrepta prea curand.

MAE, atentionare de calatorie pentru toti romanii: Ce stat european este de evitat in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Bosnia si Hertegovina intre 21 si 22 decembrie. MAE arata, printr-un comunicat de presa, ca autoritatile.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2886 seconds )