Libnet.ro
UNICEF

06:15

Avertisment de la Politia Romana pentru toti soferii care dau flash-uri in trafic: Te-ai gandit la asta? Probabil nu

Antena3 Antena3,
Avertisment de la Politia Romana pentru toti soferii care dau flash-uri in trafic: Te-ai gandit la asta? Probabil nu

Politia Romana atentioneaza soferii, printr-o postare pe Facebook, ca obiceiul de a da flash-uri celorlalti participanti la trafic care circula din sens opus, pentru a-i atentiona ca urmeaza un radar, poate. continuă pe Antena3

Vesti pentru toti soferii! Iohannis a semnat! Cand va veti recupera banii

Soferii primesc o veste buna din partea presedintelui Klaus Iohannis. Acesta a semnat decretul pentru promulgarea unei legi foarte asteptate. Vezi AICI despre ce lege este vorba si cand vor veni.

Schimbare brusca a Codului Rutier: AMENZI DRASTICE pentru toti romanii care FAC ASTA...

Noi modificari in Codul Rutier. Una dintre ele prevede ca amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de lege, in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii.

Toti cei care au centrale termice sunt vizati! Anuntul a fost facut acum

Toti romanii care au centrale termice de apartament trebuie sa stie asta! Anuntul a fost facut chiar acum, in pragul iernii. Vezi AICI ce lovitura vor.

Metoda inedita de a-i sanctiona pe soferii care folosesc telefonul in timp ce conduc: Politistii se deghizeaza in spalatori de parbrize

Politistii din orasul Melbourne, Australia le-au pregatit o surpriza neplacuta soferilor care folosesc telefonul mobil in timp ce sunt la volan si au organizat o operatiune inedita. Pentru a-i.

DEMISII in lant la varful Guvernului! Lovitura de GRATIE pentru premier! Anuntul care arunca in aer scena politica

O criza politica de proportii este pe cale sa se produca in Marea Britanie din cauza dezacordurilor dintre membrii guvernului care sustin un Brexit dur si cei care sunt adeptii unui compromis cu autoritatile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )