Libnet.ro
UNICEF

09:15

Avertisment al politistilor pentru soferi: Nu opriti nejustificat pe banda de urgenta a autostrazilor!

Antena3 Antena3,
Avertisment al politistilor pentru soferi: Nu opriti nejustificat pe banda de urgenta a autostrazilor!

Politistii rutieri care patruleaza pe autostrazi au constatat ca zilnic, multi conducatori auto opresc nejustificat pe banda de urgenta, creand situatii periculoase. Din statisticile accidentelor rutiere. continuă pe Antena3

Avertizare Infotrafic: Nu opriti nejustificat pe banda de urgenta a autostrazilor

Politistii rutieri care patruleaza pe autostrazi au constatat ca zilnic, multi conducatori auto opresc nejustificat pe banda de urgenta, creand situatii periculoase. Din statisticile accidentelor rutiere produse pe autostrazi reiese ca sunt frecvente cazurile in care autovehicule oprite pe banda de urgenta au fost lovite de altele.

Gabriela Firea anunta masuri drastice pentru soferi: Vinieta pentru intrarea in Bucuresti. Masinile sub Euro 3, interzise in centru

Primarul general Gabriela Firea a anuntat miercuri introducerea in dezbatere publica a unui proiect care prevede achizitionarea unei viniete pentru toate autoturismele care intra in Capitala, dar nu sunt.

Gabriela Firea anunta masuri drastice pentru soferi: vinieta pentru intrarea in Bucuresti

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, a prezentatun proiect pentru combaterea poluarii in Capitala. Gabriela Firea a precizat ca suntem pe locul sase la nivelul poluarii si ca isi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )