Libnet.ro
UNICEF

14:00

Avertismentul lui Dalai Lama care iti schimba opinia despre razboi: De fapt, am fost spalati pe creier

Playtech Playtech,
Avertismentul lui Dalai Lama care iti schimba opinia despre razboi: De fapt, am fost spalati pe creier

Cel de-al 14-lea Dalai Lama a facut valuri la nivel global prin intermediul opiniilor formulate in ultimele decenii, dar niciodata nu a fost atat de agresiv pe marginea razboaielor si spalarii pe creier. Au trecut deja cativa ani de cand Dalai Lama a spus ca rugaciunile sunt departe de a fi solutia eficienta in cazul . continuă pe Playtech

Dalai Lama spune ca daca succesorul va fi o femeie, atunci trebuie sa arate bine

Dalai Lama a acordat un interviu in care reafirma ideea ca daca succesorul sau va fi o femeie atunci ea trebuie sa fie una atragatoare. intr-un interviu pentru BBC, al 14-lea Dalai Lama a.

Cum poti transforma Dacia intr-o masina de lux. Imaginile care iti vor schimba ideile preconcepute despre aceasta marca

Te-ai gandit vreodata poti transforma Dacia intr-o masina de lux? Desigur, iti trebuie un atelier auto performant si niste mesteri iscusiti si bine platiti, dar nu e imposibil. Vei vedea in aceste imagini un Duster asa cum n-ai crezut vreodata ca ar fi posibil. De regula, cand spui Dacia, te gandesti imediat la o masina .

Cum cureti frigiderul cu bicarbonat de sodiu si otet. Trucul care iti salveaza bani si mult timp

Frigiderul este un element foarte important din bucatarie pentru ca garanteaza sanatatea familiei tale. Iata cum sa il cureti eficient si ce solutie, care contine bicarbonat de sodiu, trebuie sa folosesti! Bicarbonat de sodiu: Cum sa iti cureti frigiderul? Frigiderul este unu din lucrurile care duc greul in orice locuinta. Multe persoane nu ii acorda .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )