Libnet.ro
UNICEF

19:45

Avertismentul lui Obama la summitul G7: Putin ruineaza Rusia pentru a recrea imperiul sovietic

România Liberă România Liberă,
Avertismentul lui Obama la summitul G7: Putin ruineaza Rusia pentru a recrea imperiul sovietic

La inchiderea Summitului G7 din Germania, presedintele american, Barack Obama, l-a avertizat pe omologul sau rus, Vladimir Putin, ca ruineaza Rusia pentru a recrea imperiul sovietic, putand fi luate masuri suplimentare daca Rusia persista in comportamentul sau in Ucraina. continuă pe România Liberă

Barack Obama a sosit in Bavaria pentru summitul G7

Presedintele american Barack Obama a sosit duminica dimineata in Bavaria, unde va participa la summitul G7 care se va axa pe violentele din estul Ucrainei, precum si pe negocierile pe tema datoriei Greciei, .

Barack Obama a sosit in Bavaria pentru summitul G7

Presedintele american Barack Obama a sosit duminica dimineata in Bavaria, unde va participa la summitul G7 care se va axa pe violentele din estul Ucrainei, precum si pe negocierile pe tema datoriei Greciei, informeaza AFP.

Moment stanjenitor la summitul G7. Premierul irakian incearca fara succes sa ii capteze atentia lui Barack Obama

Premierul irakian Haider al-Abadi a incercat fara succes sa ii capteze atentia presedintelui SUA, Barack Obama, in timpul unei intalniri informale din cadrul summitului G7, care a luat startul in.

Summitul G7 a inceput in Germania. Criza din Ucraina, situatia din Grecia si Statul islamic, pe agenda liderilor mondiali

Summitul G7 a luat startul in Germania, iar criza din Ucraina domina agenda discutiilor. Situatia din Grecia si problema Statului Islamic, de asemenea. in statiunea bavareza, unde are loc reuniunea, sunt si mii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )