Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avertismentul OMS: in zilele urmatoare vom ajunge la 1 milion de cazuri de Covid-19 si 50.000 de decese

Adevărul Adevărul,
Avertismentul OMS: in zilele urmatoare vom ajunge la 1 milion de cazuri de Covid-19 si 50.000 de decese

OMS trage un semnal de alarma cu privire la modul in care evolueaza noul coronavirus. in ultimele saptamani s-a inregistrat o crestere exponentiala a cazurilor confirmate de Covid-19, virusul reusind sa ajunga aproape in toate tarile, dupa cum relateaza chiar seful OMS, Tedros Ghebreyesus. continuă pe Adevărul

Directorul OMS: Numarul cazurilor s-a dublat intr-o saptamana. in cateva zile vom ajunge la un milion de cazuri si 50.000 de decese

Previziuni ingrijoratoare de laOrganizatiaMondialaa Sanatatii OMS). in cateva zile vom ajunge la un milion de cazuri si 50. 000 de decese, a declarat dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus,.

OMS avertizeaza ca vom ajunge la un milion de persoane infectate cu noul coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a aratat ingrijorarea cu privire la dublarea numarului victimelor noului coronavirus in ultima saptamana, care a ajuns la 50. 000 de decese la nivel mondial. Joi, in Romania erau inregistrate 2. 738 de persoane infectate.

Director OMS: in cateva zile vom ajunge la 1 milion de cazuri confirmate si 50.000 de decese

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), a exprimat preocupare, miercuri seara, in legatura cu raspandirea rapida pe plan mondial a infectiilor generate de noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )