Libnet.ro
UNICEF

13:45

Avertismentul primit de Printul Harry de la tatal lui Meghan Markle inainte de nunta

Antena3 Antena3,
Avertismentul primit de Printul Harry de la tatal lui Meghan Markle inainte de nunta

ThomasMarkle a dezvaluit i ce i-a spus printului Harry atunci cand a venit sa-i ceara mana lui Meghan Markle. Harry mi-a cerut permisiunea prin telefon si i-am spus: Esti un gentleman,. continuă pe Antena3

Thomas Markle, avertisment pentru Printul Harry: Promite-mi ca nu vei ridica mana asupra fiicei mele

A ratat nunta regala si a pus-o pe Meghan Markle intr-o postura incomoda cand s-a aflat ca a facut o intelegere cu paparazzi pentru a-si reabilita imaginea publica. Thomas Markle, tatal noii Ducese, a rupt tacerea si a oferit explicatiile publice pe care toata lumea le astepta.

Prima iesire a ducesei Meghan Markle si a Reginei Elisabeta, analizata de expertii in limbajul trupului. Care este adevarata relatie dintre cele doua

Emotiile lui Meghan Markle, la prima iesire fara Printul Harry, au fost vizibile de la o posta. Din fericire, Ducesa de Sussex nu s-a afisat in public singura, ci alaturi de Regina Elisabeta. Cum era de.

Meghan Markle a facut o greseala mare de protocol. Iata ce rochie gresita a purtat!

Meghan Markle si-a facut aparitia in public recent purtand o rochie cu un croi neacceptat in protocolul Casei Regale britanice la astfel de actiuni. Iata ce s-a intamplat! .

Promisiunea facuta de Printul Harry lui Thomas Markle cand i-a cerut mana lui Meghan

ThomasMarkle a dezvaluit ce i-a spus printului Harry atunci cand i-a cerut mana lui Meghan. Harry mi-a cerut permisiunea prin telefon si i-am spus: Esti un gentleman, promite-mi ca nu vei ridica.

Nepoata printesei Diana a purtat la nunta tiara matusii sale de la nunta cu printul Charles: cum au aratat Meghan Markle si Printul Harry FOTO

Celia McCorquodale, fiica lui Lady Sarah McCorquodale, sora mai mare a printesei Diana, s-a casatorit, sambata, cu George Woodhouse la Biserica St Mary din Stoke Rochford. La fericitul eveniment au fost prezenti si ducii de Sussex.

Meghan Markle n-a stiut protocolul regal. Cum s-a descurcat Kate Middleton la primul ei eveniment cu regina Elisabeta

Ieri, toti admiratorii casei regale britanice au fost incantati sa le vada la primul lor eveniment comun pe Regina Elisabeta a II-a si pe proaspata sotie a Printului Harry. Sau Ducesa de Sussex, daca e sa-i spunem pe numele ei oficial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )