Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertismentul PSD pentru Iohannis, pe care l acuza ca blocheaza Guvernul si ca a intrat n complicitate de natura penala cu procurorul general

Hotnews Hotnews,
 Avertismentul PSD pentru Iohannis, pe care l acuza ca blocheaza Guvernul si ca a intrat n complicitate de natura penala cu procurorul general

PSD a reactionat vineri seara la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-i numi pe cei doi ministri propusi la Dezvoltare si Transporturi, Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. PSD il acuza pe seful statului de incercari repetate de a bloca activitatea Guvernului si avertizeaza ca va face uz de toate mijloacele legale si constitutionale pe care le are la dispozitie pentru apararea ordinii constitutionale si a statului de drept. De asemenea, PSD sustine ca, prin refuzul de a-l revoca pe procurorul general, presedintele a intrat intr-o complicitate de natura penala cu acesta. continuă pe Hotnews

PSD: Klaus Iohannis a intrat intr-o complicitate de natura penala cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar

PSD reactioneaza extrem de dur dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functia de procuror general a lui Augustin.

Bomba inceputului de an. Soc urias pentru Iohannis: Liviu Dragnea, presedinte interimar?

Inceput de an in forta. Fiecare tabara din Romania are scenarii socante pentru 2019, an prezidential. in cazul lui Klaus Iohannis s-a discutat pana acum despre varianta suspendarii, despre varianta.

Grecia: Cetatenie oferita pentru imigrantii care au salvat vieti n timpul incendiilor de vegetatie

Grecia a acordat cetatenia pentru trei pescari imigranti care au salvat vieti omenesti in timpul incendiilor devastatoare de langa Atena in iunie 2018, scrie BBC.

Un roman din diaspora, urare ironica pentru cei care muncesc in strainatate: Feliz Ano Nuevo! Sper ca ano acesta sa aveti cat mai poco capsuni sub unghiute!

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a devenit celebru pe retelele de socializare datorita pamfletelor sale la adresa romanilor care lucreaza peste hotare, a publicat un nou mesaj amuzant pe Facebook, cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )