Libnet.ro
UNICEF

23:30

Avertismentul unui medic roman. Ce se intampla daca iei prea mult paracetamol

Antena3 Antena3,
Avertismentul unui medic roman. Ce se intampla daca iei prea mult paracetamol

Tudor Ciuhodaru, specialist in Medicina de Urgenta, trage un semnal de alarma asupra abuzului de paracetamol in randul copiilor. Medicul povelteste cum doi copii au ajuns la spital in stare. continuă pe Antena3

PORTRET Irvine Welsh, autorul romanului Trainspotting: Daca iei droguri ceva timp, ajungi sa te plictisesti de ele

Scriitorul scotian Irvine Welsh probabil 59 de ani, pastreaza misterul) a aterizat luna trecuta in Romania pentru doua seri de lectura si conversatii. N-a avut un drum literar lin. S-a mutat de la Edinburgh la Londra, unde a cantat in formatii de punk si a devenit dependent de heroina, iar pe urma a revenit acasa. in Scotia a scris primul roman, Trainspotting, publicat la noi acum 11 ani, care i-a surprins pe cititori si pe criticii literari.

Atac rasist la adresa unui arbitru roman: Tigan roman nenorocit!

Arbitrul roman Ovidiu Hategan, care a condus partida Irlanda de Nord Elvetia din preliminariile Campionatului Mondial, a ajuns tinta unui atac rasist extrem de violent. Sotia fotbalistului Corry.

Verdictul necrutator al unui preot roman exilat in Cipru: Are nevoie Biserica de o exorcizare? S-o facem noi, cei care o iubim!

Preotul Ciprian Mega a finalizat cel de-al treilea lungmetraj al sau. Filmul 21 de rubini spune povestea unui adolescent animat de dorinta de a urma Seminarul Teologic, insa drumul urmat se dovedeste unul plin de greutati, intr-o lume macinata de probleme grave de moralitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )