Libnet.ro
UNICEF

19:16

AvertismentulMinisterului Sanatatii din Italia:Tulpinabritanica ar putea deveni dominanta in Europa in lunile urmatoare

Adevărul Adevărul,
AvertismentulMinisterului Sanatatii din Italia:Tulpinabritanica ar putea deveni dominanta in Europa in lunile urmatoare

17,8% din noile cazuri de COVID-19 din Italia sunt infectari cu noua varianta a SARS-CoV-2, aparuta in Marea Britanie. MinisterulSanatatii din Italia avertizeaza ca mutatia britanica a coronavirusului ar putea deveni dominanta, in lunile ce vor veni, in intreaga Europa. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Tulpina britanica ar putea fi dominanta in Europa, in urmatoarele luni. Ministrul Sanatatii din Italia: Vaccinurile continura sa fie eficiente

In Italian, un procent de 17,8% dintre cazuri aparute de COVID-19 sunt infectari cu tuplina britanica a noului coronavirsu, iar ministrul Sanatatii din peninsula avertizeaza ca aceasta ar putea fi dominanta.

Vaccinarea populatiei ar putea deveni obligatorie. Informatii de ultima ora de la Ministerul Sanatatii

Sunt informatii de ultima ora de la Minsiterul Sanatatii. Astfel, un paragraf din proiectul de buget al Minsiterului Sanatatii spune despre adoptarea unei legi ce prevede si vaccinarea obligatorie a populatiei. Vaccinarea populatiei ar putea deveni obligatorie Din acel paragraf reiese faptul ca se fac demersuri pentru adoptarea legii ce o sa oblige minsiterul sa .

MINISTERUL SANATATII DIN SPANIA: Persoanele infectate cu noul coronavirus vor trebui sa astepte 6 luni pana la vaccinare, a decis Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii din Spania a decis ca persoanele sub 55 de ani fara probleme majore de sanatate si care au avut noul coronavirus vor trebui sa astepte sase luni de la testul pozitiv pana la primirea unui vaccin, conform Reuters.

Cum ar putea deveni ketamina cel mai util medicament pentru acesti oameni

O echipa de cercetatori australieni a sustinut ca dozele orale de ketamina ajuta la reducerea gandurilor suicidare la pacienti. Astfel, ketamina ar avea un efect benefic asupra sanatatii.

Ultimii bani ai lui Irinel Columbeanu. Din ce ar putea sa traiasca, atunci cand va ajunge aproape de faliment

Nu mai este un secret faptul ca Irinel Columbeanu nu mai traieste in lux si opulenta, ba dimpotriva, excentricul om de afaceri de la Izvorani o duce acum destul de greu si locuieste intr-un apartament modest din Capitala. Ce resurse mai are Iri? Irinel Columbeanu, de la lux la saracie Fostul om de afaceri, Irinel .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )