Libnet.ro
UNICEF

19:30

Avertizare de CEATA pentru mai multe judete din tara.

România Liberă România Liberă,
Avertizare de CEATA pentru mai multe judete din tara.

Meteorologii au anuntat ceata pentru mai multe judete din centrul tarii. Avertizarea este valabila intre orele 8. 00 si 11. 00 pentru dimineata de sambata, potrivit Realitatea. net. In zonele joase si drumurile nationale din judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Alba se va semnala: Ceata, care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m, izolat sub 50 m. continuă pe România Liberă

Avertizare de ceata pentru judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Alba

Meteorologii au emis sambata cod galben de ceata pentru mai multe judete din centrul tarii. Avertizarea este valabila pana la ora 11. 00 si vizeaza judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Alba.

Romanii si-au portat peste 870.000 de numere de telefon in 4 ani/Pana la data de 15 octombrie, Cosmote castigase cele mai multe numere de mobil din alte retele /UPC, lider in continuare pe telefonie fixa

Romanii si-au portat 873. 213 de numere de telefon in cei patru ani de la lansarea portabilitatii in Romania 21 octombrie 2008), respectiv a posibilitatii ca un abonat sa-si pastreze numarul de telefon atunci cand isi schimba furnizorul, a anuntat joi Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Astfel, pana la data de 15 octombrie din acest an, Cosmote a atras cele mai multe numere de mobil din alte retele 195. 349 de numere), fiind urmata de Vodafone 194. 774 numere) si Orange 189. Pe segmentul telefonie fixe, castigator este UPC.

Mai multe postere de promovare a unei expozitii din Viena au pus pe jar autoritatile. Vezi aici de ce

Muzeul Leopold din Viena a decis sa acopere mai multe postere cu nudurile a trei fotbalisti care erau amplasate prin oras si care promovau o expozitie care s-a deshis vineri, dupa ce imaginile au starnit un val de.

JAF la o casa de amanet din Hunedoara. Un barbat a FURAT mai multe bijuterii.

Un barbat a jefuit, joi dimineata, o casa de amanet din centrul municipiului Hunedoara, dupa ce a pulverizat spray paralizant in fata vanzatoarei, acesta fugind cu mai multe bijuterii, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Hunedoara, Adriana Voinea, un barbat, care nu purta cagula, a intrat, joi dimineata, intr-o casa de amanet de pe strada George Enescu din municipiul Hunedoara si a pulverizat spray paralizant in fata vanzatoarei, .

Mai multe persoane suspectate de infractiuni informatice, audiate

Mai multe persoane suspectate de infractiuni informatice sunt audiate de procurori, relateaza sursele de presa.

Raport Credit Suisse: Averile romanilor au avut cea mai abrupta scadere din lume, in ultimul an

Averea populatiei a scazut cu 36% in tara noastra, in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse, informeaza sursele de presa.

Bucataria, cel mai periculos loc din casa pentru iPhone. Vezi cum se distrug popularele telefoane Apple

Bucataria este cel mai periculos loc din casa pentru un iPhone. Conform unui studiu recent, circa 21 % dintre utilizatorii popularului telefon Apple au reusit sa isi distruga mobilul in bucatarie, relateaza.

Credit Suisse: Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere din lume a averii populatiei

Averea populatiei a scazut cu 36% in Romania in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse.

Raport Credit Suisse. Averile romanilor au avut cea mai abrupta scadere din lume, in ultimul an

Averea populatiei a scazut cu 36% in Romania in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse. Descarca si citeste din atasament Raportul Global Wealth.

Romania, cea mai abrupta SCADERE DIN LUME a averii populatiei - Credit Suisse

Averea populatiei a scazut cu 36% in Romania in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )