Libnet.ro
UNICEF

23:45

Avertizare cod galben de ploi torentiale pentru jumatatea vestica a tarii, pana marti

B1 B1,
Avertizare cod galben de ploi torentiale pentru jumatatea vestica a tarii, pana marti

ANM a emis luni dimineata o avertizare cod galben de ploi torentiale si vijelii pentru jumatatea vestica a tarii, care va intra in vigoare luni la ora 20:00 si va expira marti, la ora 9:00. Potrivit meteorologi. continuă pe B1

Avertizare cod galben de ploi torentiale pentru jumatatea vestica a tarii, pana marti dimineata

ANM a emis luni dimineata o avertizare cod galben de ploi torentiale si vijelii pentru jumatatea vestica a tarii, care va intra in vigoare luni la ora 20:00 si va expira marti, la ora 9:00. Potrivit meteorologi.

Avertizari Cod Galben de vijelii si ploi, pana marti seara

Meteorologii au publicat doua avertizari cod galben de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ valabile pentru jumatatea vestica a tarii si nord est, incepand de luni seara, ora 20.

COD GALBEN de furtuni si ploi torentiale in jumatate de tara

Meteorologii au emis, luni dimineata o avertizare cod galbende ploi si furtuni pentru Oltenia, Banat, Crisana, Maramures, cea mai mare parte a Transilvaniei si in nord-vestul Munteniei.

Cod galben de vijelii si ploi! Vremea urata se intoarce in Romania

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 22 de judete din jumatatea de vest a tarii, unde incepand de luni seara si pana marti dimineata vor fi averse ce vor avea si caracter torential,.

METEO Atentionari de Cod galben de furtuni emise pentru aproape toata tara

22 de judete din jumatatea de vest a tarii se afla, de luni seara si pana marti dimineata, sub atentionare de Cod galben de furtuni si instabilitate atmosferica. De asemenea, marti dimineata intra in vigoare aceeasi atentionare de Cod galben pentru partea de nord-est a tarii.

Dambovita se afla sub COD GALBEN de inundatii

Institutul National de Hidrologie a emis, joi, o atentionare COD GALBEN de inundatii, valabila in perioada 26. 2014, ora 12:00 27. 2014, ora 14:00, in judetele Caras-Severin, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita si Giurgiu.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )