Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare meteo. Cod galben de ceata in 19 judete. Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri

Antena3 Antena3,
Avertizare meteo. Cod galben de ceata in 19 judete. Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri

19 judete sunt partial sub atentionare de cod galben de ceata, iar pe mai multe drumuri judetene se circula greu, in conditii de ceata densa. Atentionarile emise de Administratia Nationala de. continuă pe Antena3

Avertizare meteo: Cod galben de ceata in Baragan pana la ora 10.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in 18 judete din Moldova si Muntenia.

Cod galben de ceata in noua judete si in municipiul Bucuresti, in urmatoarele ore; vizibilitatea este redusa

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari cod galben de ceata, valabile pentru noua judete si pentru municipiul Bucuresti, in urmatoarele ore. Vizibilitatea este redusa pe alocuri sub 50 de metri.

Atentionare meteo! Cod galben de ceata in sapte judete

Update:Meteorologii au prelungit, duminica, avertizarea cod galben de ceata pentru sapte judete, pana la ora 13. Vizibilitatea continua sa fie redusa in unele locuri sub 50 de metri, potrivit.

Atentionare meteo! Cod galben de ceata in noua judete si in municipiul Bucuresti

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari cod galben de ceata, valabile pentru noua judete si pentru municipiul Bucuresti, in urmatoarele ore. Vizibilitatea este redusa pe alocuri sub 50 de.

Atentionare meteo! Cod galben de ceata in zece judete si in municipiul Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa pentru Bucuresti si 10 judete din sudul, estul si centrul tarii. Astfel, pana la.

Cod galben de ceata densa in 13 judete

13 judete sunt partial sub atentionare de cod galben de ceata, iar pe mai multe drumuri judetene se circula greu, in conditii de ceata densa.

Cod galben de ceata n Bucuresti si 12 judete, vizibilitate redusa pe A1 si A2

Capitala si 12 judete sunt partial sub atentionare de cod galben de ceata, iar pe autostrazile A2 Bucuresti Constanta si A4 Ovidiu Agigea vizibilitatea este pe alocuri redusa sub 50 de metri, informeaza Centrul Infotrafic.

ANM: 18 judete sub Cod galben de ceata si vizibilitate redusa

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in 18 judete din Moldova si Muntenia, potrivit Agerpres.

Codul galben de ceata, prelungit pana la ora 13.00 in sapte judete. Vizibilitatea continua sa fie redusa in unele locuri sub 50 de metri

Meteorologii au prelungit, duminica, avertizarea cod galben de ceata pentru sapte judete, pana la ora 13. Vizibilitatea continua sa fie redusa in unele locuri sub 50 de metri.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Esteasteaptatvant puternic. Codul galben este valabil pana la ora 11. Codul este valabil in mai multe localitati din judetul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )