Libnet.ro
UNICEF

22:15

Avertizare meteo. Cod portocaliu de vijelii in 11 judete din tara

Antena3 Antena3,
Avertizare meteo. Cod portocaliu de vijelii in 11 judete din tara

Avertizare meteo. Administratia Nationala de Meteorologie vine cu o noua avertizare de tip Cod portocaliu de vijelii, valabila in 11 judete din zona Moldovei. Avertizarea intra in vigoarede la ora 11. 00 si va fi activa pana la ora 20. Potrivit avertizarii, vantul va bate cu 80-100 kmh. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de vijelii si vant puternic in 11 judete, cu rafale de 80-100 kmh

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis un cod portocaliu de intensificai puternice ale vantului si vijelii, valabil luni, de la ora 11. 00 la ora 20. 00, in cea mai mare parte a Moldovei, nordul Dobrogei si nord-estul Munteniei.

Avertizare meteo de vreme severa imediata in Bucuresti si Ilfov: furtuna, grindina si descarcari electrice

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o avertizare meteo de vreme severa imediata pentru Bucuresti si judetul Ilfov valabila in intervalul orar 09.

Furtuna de nisip in Botosani, filmata de soferi prinsi in trafic ANM a emis cod portocaliu de vijelii pentru mai multe judete (VIDEO)

A fost o adevarata furtuna de nisip in judetul Botosani. Imagini au fost filmate de soferii prinsi in norul de praf. De altfel, de luni seara, o masa de aer incarcata cu particule de praf de origine.

Alerta de vreme rea: Cod galben de vijelii, grindina si ploi torentiale

Vremea rea pune stapanire pe Romania. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in sud-estul tarii incepand marti, 12 mai, in intervalul orar 09. 00, unde a fost anuntat cod galben. Sunt asteptate vijelii, grindina si ploi torentiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )