Libnet.ro
UNICEF

19:00

Avertizare meteo de furtuna, pentru toata tara, de duminica seara pana marti dimineata

Hotnews Hotnews,
 Avertizare meteo de furtuna, pentru toata tara, de duminica seara pana marti dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in toata tara incepand de duminica, de la ora 21:00, pana marti la ora 9:00. continuă pe Hotnews

Meteo: Furtuni in toata tara, de duminica noapte pana marti dimineata

Averse cu caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina se vor semnala in toata tara, de duminica seara pana marti dimineata, potrivit unei informari a.

Furtuni in toata tara, de duminica noapte pana marti dimineata

Averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina se vor semnala in toata tara, de duminica seara pana marti dimineata, potrivit unei informari a Administratiei Nationale de Meteorologie.

Informare meteo de vreme rea valabila in toata tara: Cantitatile de apa vor atinge izolat 30-40l/mp (VIDEO)

Meteorologii au emis o informare de vreme rea, care este valabila pentru toata tara, incepand de duminica seara, 24 MAI, de la ora 21:00 pana marti dimineata, 26 mai, la ora 9:00, informeaza B1 TV. Din.

Furtuni in mare parte a tarii, de duminica seara pana marti dimineata

Meteorologii au emis o atentionare de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina in mare parte a tari, de duminica seara de la ora 21. 00 pana marti dimineata la ora 09.

Cod galben de inundatii in 10 judete din tara, valabil de duminica seara pana luni

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru rauri din zece judete din sudul si vestul tarii: Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Arad, Bihor, Gorj, Mehedinti, Sibiu, Valcea si Olt,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )