Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare meteo de vant puternic in mai multe judete. Vezi aici zonele vizate

Antena3 Antena3,
Avertizare meteo de vant puternic in mai multe judete. Vezi aici zonele vizate

Meteorologii au emis, sambata dimineata, mai multe avertizari de vant puternic pentru mai multe judete. Sunt vizate judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Bihor, Sibiu. Se vor inregistra intensificari ale. continuă pe Antena3

Meteorologii au emis, sambata dimineata, o avertizare de vant puternic pentru trei judete din tara

Meteorologii au emis, sambata dimineata, o avertizare de vant puternic pentru trei judete din tara, inregistrandu-se intensificari ale vantului ce vor atinge pana la 70 de kilometri pe ora. Potrivit.

ANM: Avertizare nowcasting de vant puternic valabila sambata in 20 de judete ale tarii

Meteorologii au emis cateva avertizari nowcasting ce vizeaza vant puternic, ce poate atinge la rafale 70-80 de kilometri pe ora si, izolat, 90 de kilometri pe ora, valabile sambata. Pana la ora 20:00, in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau vor fi intensificari ale vantului care vor atinge si depasi local, la rafala, 70 - 80 de kilometri pe ora si izolat 90 de kilometri pe ora.

ANM: Avertizare de vant puternic in 20 de judete

Meteorologii au atentionat ca in 20 de judete ale tarii va fi vant puternic, care va atinge la rafala viteze de 70-80 de kilometri pe ora si izolat 90 de kilometri pe ora. Potrivit avertizarilor.

Avertizare meteo de VANT PUTERNIC. Vezi aici care sunt judetele afectate.

Meteorologii au avertizat ca in 20 de judete ale tarii va fi vant puternic, care va atinge la rafala viteze de 70-80 de kilometri pe ora si, izolat, 90 de kilometri pe ora, informeaza Mediafax. Potrivit avertizarilor nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie, sambata, pana la ora 20. 00, in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau vor fi intensificari ale vantului care vor atinge si depasi local, la rafala, 70 - 80 de kilometri pe ora si izolat 90 de .

Avertizare meteo de vant puternic in judetul Sibiu

Avertizare meteo de vant puternic in judetul Sibiu. La munte, viteza vantului ar putea ajunge la 90 km/h. Stire in curs de actualizare.

Avertizare de vant puternic in 20 de judete

Meteorologii au avertizat ca in 20 de judete ale tarii va fi vant puternic, care va atinge la rafala viteze de 70-80 de kilometri pe ora si izolat 90 de kilometri pe ora.

Avertizare meteo de ceata in zece judete din vestul si centrul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dimineata, mai multe avertizari nowcasting de ceata pentru judetele Bihor, Harghita, Brasov, Covasna, Mures, Alba, Arad, Hunedoara, Timis si Caras-Severin , fenomen care va determina scaderea vizibilitatii sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Avertizari de ceata pentru mai multe judete din Transilvania si din Banat

Meteorologii au emis, miercuri, doua avertizari de ceata care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m si izolat sub 50 m. O prima avertizare este valabila pana la ora 9:15, in judetul Arad in.

Armistitiul initiat de Lakhdar Brahimi, incalcat in mai multe regiuni din Siria - ONG.

Armistitiul initiat de catre emisarul international Lakhdar Brahimi cu ocazia sarbatorii musulmane Aid al-Adha a fost incalcat vineri in mai multe regiuni din Siria, a declarat directorul organizatiei nonguvernamentale ONG) Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Armistitiul a fost facut tandari in mai multe regiuni din Siria. Cu toate acestea, se inregistreaza un nivel mai redus de violenta si mai putine victime decat de obicei, a declarat pentru AFP .

Premiera negativa pentru Nokia pe piata smartphone: Strategy Analitcs sustine ca Nokia a iesit din top 3 producatori cu cele mai multe smartphone-uri vandute/IDC estimeaza ca Nokia a iesit din top 5

Estimarile facute de firmele de cercetare privind livrarile la nivel mondial de telefoane de tip smartphone telefoane avansate dotate cu sisteme de operare) in trimestrul trei din acest an sunt ingrijoratoare pentru Nokia, odata cel mai mare producator mondial de telefoane mobile din lume. Strategy Analytics a anuntat vineri ca Nokia nu mai este intre primii trei cei mai mari producatori de smartphone-uri din lume, in timp ce o alta firma de cercetare, IDC, merge mai departe si anunta ca Nokia a iesit din top cinci producatori cu cele mai multe vanzari de smartphone-uri la nivel global, informeaza Mobileworldlive. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )