Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avertizare meteo: vreme deosebit de rece pana vineri dimineata, bruma si inghet

Adevărul Adevărul,
Avertizare meteo: vreme deosebit de rece pana vineri dimineata, bruma si inghet

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o informare meteo de vreme deosebit de rece si inghet la sol, care va fi valabila de miercuri pana vineri, in toata tara. continuă pe Adevărul

Se schimba vremea in toata tara! Ce ne asteapta pe toti pana vineri dimineata

Vremea se mentine extrem de rece pentru aceasta perioada din an, iar temperaturile continua sa scada in toata tara in urmatoarele zile. Se schimba vremea in toata tara Meteorologii au emis o informare meteo de vreme deosebit de rece si inghet la sol, valabila pe tot teritoriul Romaniei, de miercuri pana vineri. Astfel, in intervalul .

Cod galben de ninsori moderate si viscol in 14 judete, de luni seara Informare de vreme rece, pana joi dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare Cod galben de ninsori moderate cantitativ si viscol, valabila din aceasta seara in 14 judete, respectiv o informare de vreme deosebit de rece si precipitatii mixte ce vizeaza majoritatea regiunilor, pana joi dimineata. Vreme deosebit de rece in Bucuresti, cu maxime de cel mult 9 grade, in urmatoarele zile.

Vreme foarte rece in toata tara, pana vineri Temperaturi minime sub minus 5 grade

Vremea va fi deosebit de rece pentru acesta perioada din an in toata tara, pana vineri, cand se vor inregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade, mai ales in nordul Romaniei, potrivit meteorologilor.

Meteorologi: vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cand scapam de frig

O informare meteorologica de vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada a fost emisa in aceasta dimineata, valabila pana vineri, ora 10.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )