Libnet.ro
UNICEF

21:30

Avertizare METEO de VREME REA pentru toata tara. IARNA vine mai devreme in acest an

B1 B1,
Avertizare METEO de VREME REA pentru toata tara. IARNA vine mai devreme in acest an

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare de vreme rea pentru toata tara, de joi pana sambata. in intervalul 03 octombrie, ora 04:00 5 octombrie, ora. continuă pe B1

Prognoza meteo. Vreme calda pentru final de septembrie

Alerta meteo. ANM anunta trei zile de ploi, vant si frig in toata tara

Ploile vor cuprinde toata tara. in intervalul 3 octombrie2019, ora 04:00 - 5 octombrie2019, ora 09:00, aria ploilor va fi in extindere dinspre vest si va cuprinde treptat.

AVERTISMENT MAE. Croatia, sub COD ROSU de vreme rea. Ce se intampla cu turistii

Cod rosu de vreme rea in Croatia. Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul acestei tari ca, in conformitate cu datele transmise.

Prognoza meteo. ANM, alerta pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie. Vremea o ia razna

Alerta meteo pentru Romania. Specialistii de la ANM au emis o avertizare meteo pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie. Se anunta tei zile de ploi, vant si frig. Prognoza meteo. ANM, alerta pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o avertizare meteo pentru perioada .

METEO. Vreme insorita in majoritatea regiunilor. Cand revin ploile

Vremea este deosebit de calda pentru aceasta perioada. in regiunile sudice vor fi inregistrate temperaturi care vor urca pana la 30 de grade Celsius. Ceva mai racoare va fi in vestul Transilvaniei, unde.

Alarmele suna din nou! Sirenele vor fi auzite miercuri in toata tara

Miercuri, incepand cu ora 10, 00,va avea loc un nou exercitiu Miercurea Alarmelor. Sirenele din tara vor emite semnalul Alarma la dezastre, care presupune iminenta producerii unor.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )