Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare de la meteorologi. Cod Galben de vant puternic in mai multe zone ale tarii

Antena3 Antena3,
Avertizare de la meteorologi. Cod Galben de vant puternic in mai multe zone ale tarii

Meteorologii au emis luni dimineata un cod galben de vant valabil pentru mai multe zone ale tarii. intre orele : 09:20 si 15:00in zona : zona montana inalta aferenta judetelor Maramures si Bistrita. continuă pe Antena3

Cod galben de vant puternic. Vezi prognoza meteo

Vineri, intre orele 07:00 si 11:00, in judetul Tulcea, se vor semnala intensificari de vant cu viteze ce vor depasi la rafala 55 km/h. Astazi, desi valorile termice vor continua sa scada usor, ele se vor.

Cod galben de vant in zonele de munte din sapte judete ale tarii

Meteorologii au emis trei atentionari cod galben de intensificari ale vantului pentru mai multe zone ale Romaniei, valabile pana duminica la ora 20. 00, conform ANM.

Cod galben de vant pentru zonele de munte din sase judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, doua avertizari cod galben de vant pentru zonele montane din sase judete ale tarii.

Amenintari cu bomba la cladirea Presedintiei si la mai multe malluri din Moscova

O amenintare cu bomba a avut loc, joi, la cladirea administratiei presedintelui rus Vladimir Putin, din centrul Moscovei, cat si la mai multe malluri din capitala Rusiei.

Pericolul din carnea de pui din magazine. Medic: avem tot mai multe cazuri de pubertate precoce inainte de varsta de un an

Procedura injectarii cu hormoni a puilor de carne crescuti intensiv face victime. Tot mai multi copii si - chiar mai grav - bebelusi ajung la medic cu simptome ale pubertatii precoce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2208 seconds )