Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare de ninsori, vant si polei in toata tara, de sambata seara. Circulatia rutiera, ingreunata din cauza vremii

Adevărul Adevărul,
Avertizare de ninsori, vant si polei in toata tara, de sambata seara. Circulatia rutiera, ingreunata din cauza vremii

Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, vant si polei, valabila in toata tara, de sambata seara pana duminica dimineata, stratul de zapada care se va depune ajungand la 5-7 centimetri in sudul Moldovei, in Dobrogea si Muntenia, inclusiv in Bucuresti. Centrul Infotrafic a anuntat ca circulatia rutiera este ingreunata din cauza vremii nefavorabile, insa niciun drum nu a fost inchis inca. Pe E 85 a avut loc un accident, inainte de Domensti. continuă pe Adevărul

Avertizare de ninsori, vant si polei in toata tara, de sambata seara

Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, vant si polei, valabila in toata tara, de sambata seara pana duminica dimineata, stratul de zapada care se va depune ajungand la 5-7 centimetri in sudul Moldovei, in Dobrogea si Muntenia, inclusiv in.

Avertizare meteo de ninsori, vant si polei in toata tara. Va ninge si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de ninsori, vant moderat, depuneri de polei, valabila de sambata de la ora 20. 00 pana duminica la ora 10. Potrivit informarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), de sambata, ora 20. 00, si pana duminica, la ora 10. 00, va ninge in jumatatea de est a tarii, iar in jumatatea de vest vor fi precipitatii mixte si se va forma polei.

Avertizare de ninsori, vant si polei in toata tara, de sambata seara

Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, vant si polei, valabila in toata tara, de sambata seara pana duminica dimineata, stratul de zapada care se va depune ajungand la 5-7 centimetri in sudul Moldovei, in Dobrogea si Muntenia, inclusiv in Bucuresti.

Avertizare meteo de ninsori, vant si polei. Va ninge si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de ninsori, vant moderat, depuneri de polei, valabila de sambata de la ora 20. 00 pana duminica la ora 10. In intervalul mentionat va ninge temporar in zona Carpatilor Orientali, in sudul Moldovei si in cea mai mare parte a Dobrogei si Munteniei inclusiv municipiul Bucuresti). Stratul de zapada depus va masura local 5. 7 cm, iar vantul va sufla moderat, cu rafale de 30. 40 km/h.

ANM a emis o avertizare de ninsori, vant si polei. Va ninge si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de ninsori, vant moderat, depuneri de polei. Avertizarea este valabila de sambata de la ora 20. 00 pana duminica la ora 10. Va ninge.

ANM: Avertizare de NINSORI, vant si polei. in Bucuresti VA NINGE

In Bucuresti, in cea mai mare parte a Munteniei si Dobrogei, in zona Carpatilor Orientali si in sudul Moldovei va ninge temporar, incepand de sambata, dupa ora 20, potrivit unei informari a Administratiei Nationale de Meteorologie /ANM/, valabila pana duminica, 30 noiembrie, ora 10 .

ANM: Cinci judete, sub avertizare cod galben de polei

Meteorologii au emis, sambata seara, o avertizare cod galben de polei ce vizeaza cinci judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, intre orele 20:10 si 02:00, se va depune polei.

Atentionare meteorologica de ninsori si polei pentru sudul Moldovei, Dobrogea si Muntenia

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare de ninsori si polei pentru sudul Moldovei, Dobrogea si Muntenia, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Atentionarea va intra in vigoare sambata,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )