Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Cod galben de vant pentru patru judete din sudul tarii

Antena3 Antena3,
Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Cod galben de vant pentru patru judete din sudul tarii

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. A intrat in vigoare un cod galben de vant pentru patru judete din sudul tarii. continuă pe Antena3

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Cod galben de furtuna si Cod galben de vant. Ce judete sunt vizate

Update: Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Sibiu si Brasov, valabila in urmatoarele doua ore, dar si cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau,.

Avertizare de ULTIMA ORA de la meteorologi. VINE URGIA

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. A intrat in vigoare un cod galben de vant pentru patru judete din sudul tarii.

Cod Galben de vant puternic, pana la ora 15.00

Mare atentie daca porniti la drum sau aveti de gand sa petreceti mai mult timp afara. La ora 10. 00 a intrat in vigoare o avertizare nowcasting, cod galben de vant puternic, valabila si pentru zona joasa a judetului Dambovita pana la ora 15.

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Furtunile cuprind aproape toata tara incepand de marti seara

Update: Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Sibiu si Brasov, valabila in urmatoarele doua ore, dar si cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau,.

Cod galben de furtuna in Sibiu si Brasov si cod galben de vant in patru judete. Vantul poate atinge 65 de kilometri la ora

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Sibiu si Brasov, valabila pana la 12. 30, dar si cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau, Teleorman, Arges si Dambovita, pana la ora 15.

Cod galben de vant si grindina in Arges. Ce recomandari face Politia pentru soferi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari referitoare la descarcari electrice, intensificari ale vantului, averse si grindina pentru judetul Arges. Politia Romana recomanda soferilor sa circule cu atentie sporita si sa adapteze permanent viteza la conditiile meteo-rutiere, atunci cand circula in zone cu instabilitate atmosferica.

METEO. Cod galben de vant, in sudul tarii

Un cod galben de vant este in vigoare, marti, pana la ora 15. 00, in mai multe judete, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ALERTA! Cod GALBEN de vant in sudul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de vant pentru sudul tarii. in intervalul orar 09. 00 se vor semnala intensificari puternice ale vantului in.

Cod portocaliu de furtuna in judetele Mures, Alba si Sibiu in urmatoarea ora, iar mai multe judete sunt sub cod galben pana la ora 22.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe atentionari nowcasting pentru mai multe judete din tara, in care se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, averse insotite de descarcari electrice si izolat grindina. Judetele Mures, Alba si Sibiu sunt cub cod portocaliu de furnuna, alte judete fiind sub cod galben, informeaza News. ro.

Cod galben de vant in Teleorman. Recomandari de la ISU Teleorman

Potrivit ANM, in zona de sud a tarii, se vor semnala intensificari ale vantului ce vor atinge la rafala 55 - 65 km/h.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )