Libnet.ro
UNICEF

06:30

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Mai multe judete sunt vizate

Antena3 Antena3,
Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Mai multe judete sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata, valabile in patru judete din centrul si sudul tarii, dar si avertizari de vant. continuă pe Antena3

Salvati Copiii: 6,5%, rata mortalitatii infantile in Romania. Cele mai multe decese sunt provocate de lipsa aparaturii

In 2018, in Romania s-au inregistrat 1. 214 de decese ale copiilor sub un an, cu o rata a mortalitatii infantile numarul deceselor raportat la 1. 000 de nasteri) de 6,5 la mie. Mai mult de jumatate dintre decesele sub un an se produc in prima luna de viata mortalitate neonatala), arata datele, iar o cauza majora este lipsa aparaturii medicale performante, arata organizatia Salvati Copiii. Judetul Calarasi are o mortalitate de 2,3 ori mai mare.

Primarul Capitalei, anunt de ultima ora! Ce se intampla, in aceasta iarna, cu furnizarea de caldura si apa calda. Decizie radicala dupa falimentul RADET

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a facut un anunt de ultima ora despre furnizarea de caldura si apa calda. Ce se intampla, in aceasta iarna? Primarul Capitalei, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu furnizarea de caldura si apa calda? Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca, joi, consilierii generali vor vota asupra unui proiect .

Starul american Chris Pine filmeaza in Bucuresti. Trafic restrictionat pe mai multe strazi

Actorul american Chris Pine, unul dintre starurile francizei Star Trek, filmeaza pentru lungmetrajul Violence of Action, sambata si duminica, in Bucuresti, traficul pe mai multe strazi fiind restrictionat, potrivit uneia dintre companiile producatoare, Icon Films, transmite Mediafax.

Celebru actor din Star Trek filmeaza in Bucuresti. Mai multe strazi vor fi inchise

Atentie, soferi. Mai multe strazi din Bucuresti vor fi inchise sambata si duminica. Un actor de la Hollywood, Chris Pine filmeaza in Bucuresi. Echipa tehnica a inceput pregatirile inca de aseara.

Mai multe tari cer compensatii pentru problemele comerciale pe care le-a cauzat Brexitul

Mai multe tari, printe care si Australia, au cerut despagubiri comerciale de la Marea Britanie si UE, pentru disfunctionalitatile cauzate de Brexit, scrie BBC.

VIDEO Atac armat la un liceu din Statele Unite, soldat cu mai multe victime

Mai multe persoane au fost impuscate joi in Liceul Saugus din Santa Clarita, la periferia de nord a orasului Los Angeles, in California, de catre un atacator in libertate si fugar, au anuntat autortatile locale, relateaza AFP.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Motivele pentru care nu se listeaza mai multe companii la bursa de la Bucuresti

Daniel Apostol a prezentat la rubirca Jurnalul de economie, motivele pentru care nu se listeaza mai multe companii la bursa de la Bucuresti. Azi venim cu un raspuns la intrebarea De ce nu se listeaza mai.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 18 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Cerul va avea innorari si temporar va ploua local in vestul tarii si pe spatii restranse in rest. in zonele joase din sud si est, dimineata si noaptea va fi nebulozitate joasa sau ceata izolat.

Mesaj de ultima ora pentru Klaus Iohannis, de la Dancila: Buturuga mica rastoarna carul mare!

Viorica Dancila i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis duminica, in timpul mitingului electoral de la Buzau. Fostul premier vine cu o ironie fina si spune ca decat inalt ca bradul si lenes, mai bine.

BLACK FRIDAY EMAG. Anunt de ultima ora facut de eMag

BLACK FRIDAY EMAG in dimineata celei mai asteptate zile din an pentru cumparaturi, de Black Friday, foarte multi romani s-au plans ca eMag nu le proceseaza plata cu cardul. BLACK FRIDAY EMAGVreau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )