Libnet.ro
UNICEF

11:00

Avertizare de vreme extrema iminenta. Cod portocaliu de vijelii in mai multe zone

Antena3 Antena3,
Avertizare de vreme extrema iminenta. Cod portocaliu de vijelii in mai multe zone

Avertizare de fenomene meteo extreme iminente. Un cod portocaliu a fost emis vineri dupa-amiaza in mai multe localitati din Constanta. Codul portocaliu este dat pentru partea de nord-est a judetului. continuă pe Antena3

Avertizare meteo! Cod galben si cod portocaliu de ploi in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, joi, mai multe atentionari de cod galben si cod portocaliu, de tip nowcasting. in judetele Sibiu si Mures a fost emis cod galben. Se vor.

Cod portocaliu de ploi abundente n Capitala, valabil pna la ora 08:00 (ANM)

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting Cod portocaliu de ploi abundente in Capitala, valabila pana la ora 08:00. Cod portocaliu de ploi pentru 18 judete din tara, valabil pana marti la ora 21:00.

Cod portocaliu de ploi in Capitala

Meteorologii au emis marti dimineata o averrtizare cod portocaliu de ploi puternice pentru Capitala cu averse si descarcari electrice.

COD PORTOCALIU de ploi. Harta zonelor afectate

E COD GALBEN de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati insemnate de apa. in cea mai mare parte a tarii, pe parcursul zilei de marti, 10 iulie vor fi perioade cu instabilitate atmosferica.

Prognoza meteo: Vreme extrema in Romania. Ce se anunta pana pe 22 iulie, cat de frig se face si unde lovesc puhoaiele

Vremea extrema continua, iar ploile apar in fiecare zi. incepand din 16 iulie si temperaturile vor fi in scadere, conform Administratiei Nationala de MeteorologieANM) care a publicat prognoza meteorologica pentru intervalul 9 - 22 iulie. Abia spre sfarsitul acestei saptamani se va incalzi, iar in sudul tarii, maximele vor atinge 31 de grade.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )