Libnet.ro
UNICEF

21:15

Avertizarea cod galben de vant puternic a fost prelungita pana vineri, 27 martie

Adevărul Adevărul,
Avertizarea cod galben de vant puternic a fost prelungita pana vineri, 27 martie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit pana vineri avertizarea cod galben de vant puternic. Conform ANM, incepand de joi, de la ora 10. 00 si pana vineri la ora 18. 00, vor fi sub cod galben de vant puternic cea mai mare parte a Munteniei, sudul Transilvaniei si zona litoralului. continuă pe Adevărul

Avertizarea de vreme rea a fost prelungita: Vant puternic, frig si ninsori pana joi, 26 martie

Nu scapam de vremea rea pana joi. Meteorologii au actualizat, marti, 24 martie, avertizarile cod galben si cod portocaliu si anunta fenomene periculoase pana joi, la ora 10. Vremea va fi rece, vantul va sufla cu putere, se vor inregistra ninsori, iar in unele zone stratul de zapada care se va depune va fi consistent.

ANM a prelungit avertizarea de vreme severa. Cod portocaliu in mai multe judete, pana vineri

Meteorologii au prelungit avertiazrile de vreme severa. Au fost emise noi coduri galbene si portocalii, valabile pana vineri seara. Astfel, va fi COD GALBEN de vant in cea mai mare parte a Munteniei,.

Alerta meteo: Cod galben de ninsori in Baragan pana miercuri, 25 martie

Vremea rea se prelungeste mana miercuri, 25 martie. Administratia Nationala de MeteorologieANM), a emis avertizari cod galben si portocaliu pentru mai multe judete. in Baragan se va forma polei si este asteptat strat consistent de zapada.

Cod rosu de ninsoare si vant puternic. Ce regiuni vor fi afectate de fenomene meteo extreme

Daca pana acum am avut o vreme cat de cat frumoasa de iesit afara, acum totul s-a intors pe dos. ANM a inceput sa emita din ce in ce mai multe coduri portocali si rosii de ninsori abundente si viscole. Iata unde isi va face prezenta vremea rea. Cod rosu de ninsoare si vant puternic .

Meteorologii au emis avertizari cod galben si cod portocaliu de viscol

Meteorologii au transmis o avetizare cod galben si cod portocaliu si au anuntat ca vremea se va raci.

Alerta meteo! Cod galben si cod portocaliu de ninsori, in mai multe zone din tara

Meteorologii vin cu vesti proaste. in intervalul 22 martie, ora 13 25 martie, ora 18 vor fi mai multe avertizari cod galben si portocaliu de ninsori abundente.

Iarna in toata regula! Cod portocaliu de ninsori abundente, viscol si racire accentuata

ANM a emis o informare meteorologica de racire accentuata, ninsori, strat de zapada, intensificari ale vantului si precipitatii mixte. De asemenea, a fost emis cod galben pentru Dobrogea, jumatatea estica a Munteniei si sudul Transilvaniei, dar si cod portocaliu pentru vestul Munteniei, sudul Banatului si Carpatii Meridionali. Atentionarile sunt valabile pana miercuri, 25 martie, ora 10.

Cod portocaliu de viscol si cod galben de vant

Meteorologii de la ANM au transmis, marti, noi avertismente, valabile de-a lungul intregii zile de m.

Ninsori, vant puternic si temperaturi de miezul iernii. Meteorologii au emis Cod Portocaliu

O avertizare Cod Portocaliu intra in vigoare in aceasta noapte, vizate fiind mai multe judete ale tarii, printre care si judetul Olt. Temperaturile scad foarte mult.

imputernicirea seful IPJ Salaj a fost prelungita. Cat timp va ramane in functie

Numirea lui Mihaila ca sef peste politistii din Salaj nu a fost, insa, pe placul tuturor. De la preluarea functiei, el a fost de doua ori tinta atacurilor Sindicatului Europol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )