Libnet.ro
UNICEF

16:30

Avertizarile de vreme severa pentru toata tara, in vigoare de astazi de la ora 10.00 - vant puternic si temperaturi scazute, ninsori si viscol la munte

România Liberă România Liberă,
Avertizarile de vreme severa pentru toata tara, in vigoare de astazi de la ora 10.00 - vant puternic si temperaturi scazute, ninsori si viscol la munte

Avertizarile meteorologice de vreme severa intra in vigoare duminica dimineata si vor fi valabile pana luni noapte, interval in care va fi vant puternic, iar vremea se va raci in toata tara, in timp ce in vestul, centrul si nordul tarii vor fi ploi pe arii extinse. De asemenea, va ninge in toate zonele montane si va fi viscol, informeaza News. ro. continuă pe România Liberă

Avertizarile de vreme severa intra in vigoare duminica la ora 10.00

Avertizarile meteorologice de vreme severa intra in vigoare duminica dimineata si vor fi valabile pana luni noapte, interval in care va fi vant puternic, iar vremea se va raci in toata tara, in timp ce in vestul, centrul si nordul tarii vor fi ploi pe arii extinse. De asemenea, va ninge in toate zonele montane si va fi viscol.

Avertizari de vreme severa pana luni noapte: unde va ninge viscolit

Avertizarile meteorologice de vreme severa au intrat in vigoare duminica dimineata si sunt valabile pana luni noapte, interval in care va fi vant puternic, iar vremea se va raci in toata tara, in timp ce in vestul, centrul si nordul tarii vor fi ploi pe arii extinse. De asemenea, va ninge in toate zonele montane si va fi viscol.

Urmeaza o perioada cu vreme severa. MAI atentioneaza: Ce trebuie sa faca soferii pentru a evita amenzile

Prefecturile din zonele ce sunt vizate de avertizarile meteo de vreme severa - duminica si luni - trebuie sa activeze comitetele pentru situatii de urgenta, asigurand permanenta la comanda judetului, a tr.

Urmeaza o perioada de vreme severa. Efectivele Ministerului Afacerilor Interne sunt pregatite sa intervina

Prefecturile din zonele ce sunt vizate de avertizarile meteo de vreme severa - duminica si luni - trebuie sa activeze comitetele pentru situatii de urgenta, asigurand permanenta la comanda judetului, a.

INFORMARE meteo. Lapovita, ninsoare, vant puternic si strat de zapada considerabil in toata tara

INFORMARE meteo. Lapovita, ninsoare, cant puternic si strat de zapada considerabil in toata tara. Meteorologii anunta intensificari ale vantului, precipitatii sub forma la lapovita.

Vreme de iarna in urmatoarele zile, in toata tara. Ce anunta meteorologii

Meteorologii au transmis sambata, 28 octombrie 2017, doua avertizari meteorologice cu privire la evolutia vremii, avertizarile fiind valabile pana la inceputul saptamanii viitoare.

Cod portocaliu de ninsori viscolite la munte si Cod galben de vant, ploi si temperaturi scazute in toata tara

Meteorologii au emis sambata o avertizare de Cod portocaliu in zonele montane, unde va ninge viscolit, si o avertizare de Cod galben valabila in toate regiunile din tara, Administratia Nationala de Meteorologie anuntand vant intens, disconfort termic si precipitatii mixte, pana luni seara. Codul portocaliu si Codul galben vor intra in vigoare duminica, pe 29 octombrie, la ora 10.

Alerta meteo de vreme rea: frig accentuat, ninsori si vant puternic

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o alerta de vreme rea, valabila pentru toata tara incepand de vineri seara, ora 21. 00, si pana luni, 30 octombrie, ora 23. Se anunta intensificari temporare ale vantului, precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare la munte si deosebit de frig.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )