Libnet.ro
UNICEF

09:15

DJ Avicii a fost gasit MORT: Avea doar 28 de ani (VIDEO)

B1 B1,
DJ Avicii a fost gasit MORT: Avea doar 28 de ani (VIDEO)

DJ-ul Avicii, pe numele lui real Tim Bergling, a murit la 28 de ani, decesul artistului producandu-se in circumstante necunoscute, in Muscat, Oman. Decesul acestuia a fost confirmat de reprezentantii. continuă pe B1

DJ Avicii a fost gasit MORT: Avea doar 28 de ani

DJ-ul Avicii, pe numele lui real Tim Bergling, a murit la 28 de ani, decesul artistului producandu-se in circumstante necunoscute, in Muscat, Oman. Decesul acestuia a fost confirmat de reprezentantii.

Ultimul mesaj publicat de Avicii pe Instagram. DJ-ul a murit la doar 28 de ani

Tim Berling, DJ-ul suedez cunoscut la nivel mondial sub numele Avicii, a murit vineri la doar 28 de ani. Ultimul mesaj publicat pe contul sau de Instagram este din 4 aprilie.

Cunoscutul DJ suedez Avicii a murit la doar 28 de ani

Cunoscutul DJ suedez Avicii, s-a stins din viata la doar 28 de ani. Pe numele sau Tim Bergling, Avicii a fost gasit mort in Oman, a anuntat producatorul sau. Piesele sale de pe YouTube aveau peste 2.

Cunoscutul DJ suedez Avicii a murit la varsta de 28 de ani

Cunoscutul DJ suedez Avicii, s-a stins din viata la doar 28 de ani. Pe numele sau Tim Bergling, Avicii a fost gasit mort in Oman, a anuntat producatorul sau. Piesele sale de pe YouTube aveau peste 2.

FOTO Barbat plecat la cules de branduse gasit mort intr-o padure din Dambovita: satenii dau vina pe padurar

Un barbat in varsta de 54 de ani a fost gasit mort, joi seara, intr-o padure din comuna I. Caragiale din judetul Dambovita. Surse din Politie sustin ca barbatul a avut parte de o moarte violenta, primele informatii aratand ca victima ar fi fost batuta si impuscata.

Un roman din Londra, gasit mort in casa. Politistii sunt in alerta. Ce au descoperit cu jumatate de ora inainte

Radu Nicolae, originar din Brasov, a fost gasit injunghiat in apartamentul in care locuia cu iubita sa si fiul sau de doar sase luni. Politistii sunt in alerta, dupa ce in zona a mai fost o crima.

Moarte suspecta in Dambovita. Un barbat a fost gasit fara viata, in padure

Moarte suspecta in Dambovita. Cadavrul unui barbat in varsta de 54 de ani a fost gasit, joi seara, intr-o padure din comuna I. Caragiale. Deocamdata nu a fost stabilita cauza decesului. Surse din.

Un jandarm, decorat pentru o misiune in Afganistan, a fost gasit spanzurat intr-o padure

Un jandarm, in varsta de 42 de ani, dat disparut in urma cu doua zile a fost gasit spanzurat intr-o padure din localitatea Galicea, Valcea. Barbatul a fost decorat cu Steaua Afganistanului, in.

Avicii a murit. DJ-ul a fost gasit decedat in Oman

Avicii a murit la 28 de ani. DJ-ul a fost gasit decedat, din circumstante necunoscute, in Oman. Avicii, unul dintre cei mai cunoscuti DJ din lume, a murit pe 20 aprilie. Decesul a fost confirmat de reprezentantii artisului. Versiunea oficiala este ca a fost gasit mort in Msuca, Oman. Avicii, pe numele lui real Tim Bergling, [].

DJ Avicii a murit. Decizia care anunta sfarsitul

DJ-ul suedez Avicii, pe numele sau real Tim Bergling, a murit vineri, la varsta de 28 de ani, potrivit unui anunt facut de agentul lui, scrie The Hollywood Reporter. El a fost gasit mort in Muscat, Oman, in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )